Porvoolaiset syövät vappulounaansa ravintolassa

Rafael’s Steak Housen Ilkka Tikka täyttää porvoolaisten vatsat vappupäivänä. Steak Housen vappumenu on sekoitus perinteistä ja uutta.

Juha Perämäki

PORVOO / LOVIISA | Vappu avaa kevätsesongin ravintoloissa ja kahviloissa. Vapunpäivän lounas on äitienpäivän jälkeen kevään vilkkaimpia ravintolapäiviä myös itäisellä Uudellamaalla. Monet ravintolat tarjoavat nälkäisille juhlijoille erityisen vappulounaan, joka kokonaan tai suurelta osin koostuu buffetista haettavasta ruoasta. Suuren suosion vuoksi kattaukset myydään usein loppuun hyvissä ajoin ennen vapunpäivää.

– Vappu on kevään suuri startti. Silloin halutaan syödä hyvin ja pienellä vaivalla, joten moni päättää syödä vappulounaan ravintolassa. Meillä on tarjottu vappulounasta jo vuosia, ja se on aina vetänyt todella hyvin. Tänä vuonna meillä on kolme kattausta, jotka alkavat olla jo täyteen varattuja. Ensimmäisistä kattauksista saattaa vielä saada jonkun paikan, Walgren`sin ravintolapäällikkö Anni Pylkkänen kertoo.

Lue lisää lauantain Uusimaasta.

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Keskustelu suljettu

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantai klo 8.00 ja perjantai klo 16.00 välisenä aikana.