Öljylastissa ollut rekka nurin moottoritiellä

Pelastuslaitoksen miehet tyhjentävät parhaillaan 22 tonnin öljylaatikkolastia kaatuneesta venäläisrekasta moottoritiellä Ritan ja Sannaisten liittymän välillä.

Juha Perämäki

PORVOO | Venäjälle rekisteröity täysperävaunuyhdistelmä suistui ulos moottoritieltä aamulla noin puoli kahdeksan aikaan. Onnettomuuspaikalla pari kilometriä Ritan liittymästä Loviisan suuntaan tie oli suora ja kuiva, eikä kuski näytä ehtineen juuri jarruttaa, joten syyksi voi epäillä rattiin nukahtamista.

Rekan kuljettaja selvisi onnettomuudesta ensitietojen mukaan miltei säikähdyksellä. Pelastuslaitosta työllistää torstain aamupäivän tunteina lastin purku. Yhdistelmän kyydissä oli 22 tonnia voitelu- ja hydrauliöljyä kappaletavarana. Onnettomuus aiheutti lastille vain vähäisiä vaurioita. Ympäristövahinkoa ei myöskään tapahtunut.

Liikenne onnettomuuspaikan ohi sujuu lastin purkamisen ajan yhtä kaistaa pitkin. Ajoneuvoyhdistelmä on kokonaan ajoradan ulkopuolella, joten sen nosto saattaa jäädä hiljaisempiin iltayön tunteihin.

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Onko se täysperä vaiko rekka? Toimittaja ei ole osannut päättää kumpi se on!
Näyttää enemmän rekalta elikkä puoliperävaunuyhdistelmältä!

Täysperä kuski (ei varmistettu)

Kun ajoin aamupäivällä paikan ohitse niin onnettomuus auto oli Puoliperävaunu yhdistelmä eikä Täysperävaunu yhdistelmä niinkuin arvon toimittaja väitti

Autonkuljettaja (ei varmistettu)

Antakaa toimeksi antoja lisää noille turakeille . Ne ajaa suorat tieosuudet itse ja mutkat herran haltuun !!!!!

Makro (ei varmistettu)

Antakaa toimeksi antoja lisää noille turakeille . Ne ajaa suorat tieosuudet itse ja mutkat herran haltuun !!!!!

Makro (ei varmistettu)

Keskustelu suljettu

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantai klo 8.00 ja perjantai klo 16.00 välisenä aikana.