Yritysasiakkaat tutustuivat Porvoon seudun palveluihin

Paikalliset
Kommentoi 3

PORVOO | Noin 200 mahdollista asiakasta kuljetettiin eilen bussikyydeillä Taidetehtaalle kuulemaan tuoreen kokous- ja konferenssikeskuksen mahdollisuuksista sekä lähiseudun majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluista.

Taidetehdasta esiteltiin opastettuina kierroksina pienryhmissä. Kierroksilla yritysten edustajat saivat kuulla, että kyseessä on monien mahdollisuuksien talo. Kokous-, ravintola- ja konserttitiloista esiteltiin niiden muuntautumiskykyä. Kokoushuoneista saadaan isoja ja pieniä, ruokailu järjestyy niin pienryhmälle kuin sadoille konferenssivieraille. Karut seinät täyttyvät pikkuhiljaa taiteesta ja lisäkoristelu hoidetaan tilaisuuden mukaan. Liikuntarajoitteiset ja näkövammaiset on huomioitu tiloja rakennettaessa.

Saman katon alta löytyy työn vastapainoksi vapaa-ajanvietettä. Taidetehtaalla työhuonetta pitävät keraamikko Tiina Wallius ja kuvataiteilija Nelli Nio markkinoivat kädentaitojen työpajaa kymmenelle hengelle. Tanssisalissa järjestyy vaikkapa break dance -kurssi kokouksessa puutuneen kropan vetreyttämiseksi. Luovaa energiaa voi käydä tankkaamassa talon näyttelytiloista.

Lue lisää perjantain Uusimaasta.

3 kommenttia Kommentoi
Käyttäjän Marjo J. Rämö kuva
Marjo J. Rämö

Kommentit

11.5.2012 08:24

tuossahan se yksi suurin puute tulee esille - majoituksen puute....

11.5.2012 12:37

Onhan se hienoa, että Porvoossa on ravintoloita ja kokoustiloja ja palveluja joka lähtöön.
Minua kyllä huolestuttaan Porvoon alueen tuottavan teollisuuden tila. Sehän on se joka pitää kaupungin liikkeessä mutta nyt pitkän aikaa se on koko ajan pikkuhiljaa ollut hiipumassa.
Palveluyritykset on kivoja mutta silti pelkkää kuorrutusta !

11.5.2012 13:10

Hienoa että otetaan uusia ennakkoluulottomia keinoja käyttöön, vaikka majoitus ei kaikkeen riitäkään. Tärkeää olisi seudun markkinoinnin kannalta saada myös yhteinen
yritystiedosto, josta voisi katsoa mitä palveluja seudulta löytyy. Tarkoitan sellaista jota
voisi netistä katsoa ja olisi helppokäyttöinen ja ajantasalla. Nythän näitä löytyy mutta
ovat samalla tasolla kuin Nokia, jonka nimeksi sopii Mokia.

Osallistu keskusteluun

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantain klo 8.00 ja perjantain klo 16.00 välisenä aikana.