Yritysasiakkaat tutustuivat Porvoon seudun palveluihin

Porvoon seudun kokous-, majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita tarjoavat yrittäjät esittelivät tarjontaansa eilen 200 kutsuvieraalle Taidetehtaan Avanti-salissa.

Matilda Isohella

PORVOO | Noin 200 mahdollista asiakasta kuljetettiin eilen bussikyydeillä Taidetehtaalle kuulemaan tuoreen kokous- ja konferenssikeskuksen mahdollisuuksista sekä lähiseudun majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluista.

Taidetehdasta esiteltiin opastettuina kierroksina pienryhmissä. Kierroksilla yritysten edustajat saivat kuulla, että kyseessä on monien mahdollisuuksien talo. Kokous-, ravintola- ja konserttitiloista esiteltiin niiden muuntautumiskykyä. Kokoushuoneista saadaan isoja ja pieniä, ruokailu järjestyy niin pienryhmälle kuin sadoille konferenssivieraille. Karut seinät täyttyvät pikkuhiljaa taiteesta ja lisäkoristelu hoidetaan tilaisuuden mukaan. Liikuntarajoitteiset ja näkövammaiset on huomioitu tiloja rakennettaessa.

Saman katon alta löytyy työn vastapainoksi vapaa-ajanvietettä. Taidetehtaalla työhuonetta pitävät keraamikko Tiina Wallius ja kuvataiteilija Nelli Nio markkinoivat kädentaitojen työpajaa kymmenelle hengelle. Tanssisalissa järjestyy vaikkapa break dance -kurssi kokouksessa puutuneen kropan vetreyttämiseksi. Luovaa energiaa voi käydä tankkaamassa talon näyttelytiloista.

Lue lisää perjantain Uusimaasta.

Written by:

Marjo J. Rämö

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Onhan se hienoa, että Porvoossa on ravintoloita ja kokoustiloja ja palveluja joka lähtöön.
Minua kyllä huolestuttaan Porvoon alueen tuottavan teollisuuden tila. Sehän on se joka pitää kaupungin liikkeessä mutta nyt pitkän aikaa se on koko ajan pikkuhiljaa ollut hiipumassa.
Palveluyritykset on kivoja mutta silti pelkkää kuorrutusta !

Ukko-Gubbe (ei varmistettu)

Hienoa että otetaan uusia ennakkoluulottomia keinoja käyttöön, vaikka majoitus ei kaikkeen riitäkään. Tärkeää olisi seudun markkinoinnin kannalta saada myös yhteinen
yritystiedosto, josta voisi katsoa mitä palveluja seudulta löytyy. Tarkoitan sellaista jota
voisi netistä katsoa ja olisi helppokäyttöinen ja ajantasalla. Nythän näitä löytyy mutta
ovat samalla tasolla kuin Nokia, jonka nimeksi sopii Mokia.

E.I. Toimi (ei varmistettu)

Keskustelu suljettu

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantai klo 8.00 ja perjantai klo 16.00 välisenä aikana.