Marko Mankonen haluaa venyttää voittoputkeaan Legendseissä

Urheilu
Kommentoi

PORVOO | Legendsien MM-kullan ja Suomen Trophyn voittanut Marko Mankonen haluaa taistella mestaruudesta taas viikon kuluttua käynnistyvässä kotimaan sarjassa. Mankonen jatkaa samalla kalustolla eli autolla, joka on kenties maailman menestynein Legends-auto.

– Edellinen omistaja voitti tällä jo muun muassa MM-kullan ja Euroopan mestaruuden. Kone on talven aikana käyty läpi ja huollettu. Nivelet ja jouset on uusittu, mutta mitään taikatemppuja tähän ei tarvinnut tehdä, Marko Mankonen hymyilee.

– Kun hyvät säädöt ovat kerran löytyneet, niin ei siihen mitään radikaaleja muutoksia kannata tehdä.

Legendsien kotimaan sarjaan on ennakkoon ilmoittautunut 36 kuljettajaa, mutta Mankonen uskoo määrän nousevan vielä. Kärkikuskeista Pasi Matintupa lopetti ajamisen, kuten teki porvoolainen Juha Haarahiltunenkin.

Mankonen ajaa yli 40-vuotisten Masters-sarjassa, mutta viime kaudella hänen pisteensä riittivät myös ”yleissarjan” voittoon. Myös Kalifornian MM-finaalissa Mankonen oli kaikista nopein.

Lue lisää lauantain Uusimaasta.

Käyttäjän Marko Enberg kuva
Marko Enberg

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantain klo 8.00 ja perjantain klo 16.00 välisenä aikana.