Jäähdytys ei vielä toimi Taidetehtaalla

Paikalliset
Kommentoi 12

PORVOO | Taidetehdas on säiden lämmettyä ja kävijämäärien lisäännyttyä ollut hetkittäin kuumanpuoleinen paikka. Event Factory Oy:n toimitusjohtaja Susanne Dahlqvist myöntää, ettei jäähdytys vielä toimi, mutta sen on luvattu toimivan kesällä.

Lisälämpöä Event Factoryn ympärille löi mönkään mennyt suunnitelma hallituksen vaihtamisesta. Taidetehtaan profiilia piti kohottaa nostamalla yhtiön hallitukseen Mikaela Nylander (r.), Kaj Bärlund (sd.) ja Taru Tujunen (kok.).

Lue lisää keskiviikon Uusimaasta.

12 kommenttia Kommentoi
Käyttäjän Samu Karvala kuva
Samu Karvala

Kommentit

23.5.2012 09:33

ei ole totta - jäähdytys teetetty lisätyönä ! eli lisäkustannuksia.... miten on mahdollista, että jäähdytys ei nykyaikana ole kuulunut valmiina urakkaan ?? huh huh

23.5.2012 10:50

Paikallispoliitikoilla Taidetehtaan profiilia ei nosteta yhtään, joten onneksi hallituksen vaihtaminen meni mönkään.

23.5.2012 11:40

samaa mieltä - Porvoosta ei löydy yhtään poliitikkoa jonka valinta nostaisi taidetehtaan profiilia :)

23.5.2012 13:18

Olisi rohkeasti nostettu hallitukseen pari Avantin edustajaa ja molemmat porvoolaiset kansanedustajat. Paikallispoliitikot eivät osaa melskata kuin Porvoon pienessä heikkalaatikossa.

23.5.2012 16:03

itse en kyllä sotkisi poliitikkoja mukaan lainkaan - eivät ainakaan profiilia nosta...
kulttuurihenkilöitä ja muita vaikuttajia - miksi näitä poliitikkoja tupataan joka paikkaan - kilpailevat luottamustoimien määristä ja hoitavat kaikkia "vasemmalla kädellä" nostellen kuitenkin palkkiot...

24.5.2012 08:49

aivan oikein, yksikin poliitikko olisi riittänyt pitämään kaupungin päättäjät kärryillä siitä missä mennään, loput olisi voitu valita taiteilijoista ja kysyä vaikka jompaa kumpaa kapelimestaria myös ( Kuusisto, Salonen )mukaan.

24.5.2012 12:07

Pelkästään taiteilijat vetämässä Taidetehdasta? Ehkä saisimme sinne hyvää taidetta, mutta huolellisen taloudenpidon saisimme unohtaa. Muistissa lienee vielä miten kävi esim. Kansallisoopperan? Luovasti johdetussa talossa "unohdettiin" vuosikaudet maksaa eläkemaksuja ja lopultahan Veikkauksen piti kaivaa kuvettaan oikein isosti, jotta oopperan tilit saatiin edes johonkin balanssiin.

24.5.2012 12:25

Tuskin ne taiteilijat saisivat taloutta sen pahemmin kuralle kuin paikalliset poliitikotkaan. Porvoolla on edelleenkin velkaa per asukas huomattavan paljon ja Taidetehtaastakin tehtiin 20 vuoden vuokrasopimus, jonka "edullisuus" kaupungille on kyseenalaista. Jos Taidetehtaan hallituksella on jotain talousvastuuta, niin sinnehän pitäisi saada joku talousammattilainen mukaan.

Muuten, mitähän hyvää kolme uuteen hallitukseen ehdottua poliitikkoa olisivat saaneet aikaan Taidetehtaan profiilille omilla suhdeverkostoillaan? Olisivatko he markkinoineet Taidetehdasta ympäristöjärjestöille (ex-ympäristöministeri), saaristolaisille (saaristoasiain neuvottelukunnan pj) ja kokoomuslaisille (puoluesihteeri)?

24.5.2012 14:29

talous- yritysmaaliman huippuja tuonne tarvitaan, että saavat tuon pohjattoman kaivon pysymään jotenkin pystyssä... näkyy tulevan koko ajan lisää kuluja kun on unohdettu sopimuksesta jotain pois... :)

24.5.2012 15:37

Kyllähän tämä nyt hiukan ihmetyttää että kuka kaupungilla oikein noita sopimuksia piti valvoa, nähtävästi hoidettu vasemalla kädellä touhut.Nyt käpälää pystyyn virkamiesjohdossa kuka tyri????

24.5.2012 16:03

Nimimerkki Edwin on jäljillä: kuka / ketkä valvoivat suunnittelua ja rakentamista; rakentaja / rakennuttaja vai mikä taho? Siis: muutakin rakentamisen laatua ja projektin valmistumista?

Porvoossa on kokopäivätoimisia alan viranhaltijoita, mutta ei kokopäivätoimisia luottamushenkilöitä.

Missä on rakentajan ja rakentamisen valvonnan oikeanlainen "ammattiylpeys"? Mennäänkö aina siitä mistä "aita on matalin"? Kusetetaanko aina, kun silmä vaan välttää? Miksei asioihin puututa jo suunnitteluvaiheessa, vaikka virheet ja puutteet nähdään jo silloin? Miksi hyväksytään "sutta ja sekundaa"?

Taidetehdas ei ole läheskään ainoa rakentamisprojekti Porvoossa viime vuosina, joissa on ollut paljon puutteita, sumutusta, veronkiertoa, laaduttomutta ja vaikka mitä.

24.5.2012 17:46

Kuka ketäkin valvoo, kuka ketäkin laskuttaa? Näihin kysymyksiin saattaisi löytyä vastaus kaupunginhallituksen kokouksen asiasta 4/21.5.2012
http://porvoo01.hosting.documenta.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting_frames

Tai sitten ei. Onkohan kaupunki jo tehnyt edes vuokrasopimukset alivuokralaistensa kanssa?

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.