Kasperi Kauhanen selättää vaikka alle 5 sekunnissa

Urheilu
Kommentoi 1

PORVOO | Porvoon Weikkojen painilupaus Kasperi Kauhanen, 9, antaa reippaasti kommentteja uransa ensimmäisessä haastattelussa. Sanavalmis nuorimies otti Koululiikuntaliiton eli KLL:n mestaruuskisoista hopeaa 13-vuotisten sarjasta. Hän oli samalla sijalla myös tammikuun TUL:n mestaruuskisoissa, missä hän paini niin ikään itseään useamman vuoden vanhempien sarjassa.

– Hävisin molempien kisojen finaalissa samalle Tino Ojalalle. Olen kyllä kerran voittanutkin sen. KLL:n kisoissa Pajulahdessa minulla oli viisi matsia, joista hävisin vain tuon finaalin, Kauhanen kertaa.

Hamarin koulussa 3. luokkaa käyvä Kauhanen pyöritteli kisoissa isompiaankin miten tahtoi.

– Välierässä voitin 5. luokkalaisen pojan Ilmajoelta. Se päättyi 1–0 minulle.

Kesäkuussa 10 vuotta täyttävä Kauhanen on harrastanut painia jo kuuden vuoden ajan.

– Iskä katseli netistä kaikkia harrastuksia mulle. Sitten löytyi paini, josta innostuin. Kävin minä jalkapalloakin pelaamassa, mutta tykkäsin painista enemmän. Ja kun mä pärjäsin painissa, Kauhanen kertaa.

– Mulla on kaksi kertaa viikossa treenit. Kisoissa käyn melkein joka viikonloppu. Lauantaina olisi taas kisat, mutta nyt en taida päästä, kun pikkusiskolla on synttärit, Kauhanen pohtii.

Lue lisää perjantain Uusimaasta.

1 kommentti Kommentoi
Käyttäjän Marko Enberg kuva
Marko Enberg

Kommentit

25.5.2012 08:26

Hyvä Kassu!!!

Osallistu keskusteluun

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantain klo 8.00 ja perjantain klo 16.00 välisenä aikana.