Uuden Bio Rexin kaiuttimet ovat jättikokoiset

-Vaikka suomalaisen rakentamisen laadusta on puhuttu viime aikoina paljon, niin mitä on kiertänyt Euroopassa, niin täällä tehdään leffateatterit todella hyvin ja huolella, Bio Rex Cinemasin teatteritoimintojen päällikkö Aku Jaakkola (oik.) sanoo. Jaakkolan kanssa Bio Rexin tulevassa pääsalissa Taidetehtaalla on Porvoon teatterivastaava Edgar Nieminen.

Juha Perämäki

PORVOO | Bio Rex Cinemas valmistautuu kiireen vilkkaa ensi-iltaan, jota on odotettu jo useampi vuosi: 26. kesäkuuta Taidetehtaan Media Center avautuu ja Porvoossa urkenee uusi elokuvateatteriaika.

Muutos entiseen on suuri. Bio Rexin tilat Kaivokadulla ovat olleet pienet ja riittämättömät: kolme salia, joista suurimmassa salissa on 89 paikkaa.

Uuden elokuvateatterin ykkössalissa on 260 paikkaa ja se on koko Suomenkin mittakaavassa ykkössali.

– Tämä on iso ero nykyiseen. Salin kaiuttimet ovat melkein entisen elokuvateatterin valkokankaiden kokoisia, Bio Rex Cinemasin teatteritoimintojen päällikkö Aku Jaakkola toteaa.

Lue lisää tiistain Uusimaasta.

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

No kivaa - nyt ei tarvitse sitten enää ajella stadiin kun haluaa nauttia leffasta. Ja kyllä kunnon äänimaailmalla on eroa ja väliä.

Ukko yleisöstä (ei varmistettu)

Toivottavasti Porvoolaiset muistavat suosia paikallista yrittäjää varsinkin tässä asiassa, jotta tilat pysyisi jatkossakin leffateatterina.

Jymy (ei varmistettu)

Kuinka paljon Bio Rex maksaa kaupungille vuokraa? Nousevatko lippujen hinnat, vaikka lipputulojen voi veikata kasvavan nykyisilläkin hinnoilla? Toivottavasti huussit eivät tulvi.

säätelijä (ei varmistettu)

Niin on hieno asia saada kunnon elokuvateatteri Porvooseen mutta mutta... pitääkö oikeasti tapahtua verorahoituksella?

powerpoint-joht... (ei varmistettu)

kaiuttimissa koko ei ikävä kyllä aina takaa parasta soundia... mutta Porvoon tyyliin kaikki pitää olla suurta - eri asia onko sitten laatu kohdallaan :)

meillä on kaikk... (ei varmistettu)

Porvoossa ei mitään osata tehdä ilman kaupungin tukea. Siihen on porvoolaiset yrittäjät opetettu.
Luulenpa, että kaupunki joutuu jollain tavalla järjestämään tuon ilmaisen pysäköinnin alueella. Muutenhan Sokoksen alueen kiekkopaikat menevät taidetehtaan kävijöille, kun tiedetään yksityisen pysäköinninvalvonnan oikeudet virhemaksujen kirjoittamisiin. Joten kaikki taidetehtaalle menijät sinne pysäköimään, Oslan johto kyllä osaa painostaa kaupunkia asian hoitamiseen.

ei pysäköintion... (ei varmistettu)

Kaupunki on Bio Rexin vuokraisäntä. Ostiko kaupunki nämä jättikaiuttimet vai ovatko ne Bio Rexin omaisuutta?

säätelijä (ei varmistettu)

jos Bio Rex on maksanut niin ihmettelen :) kaupungilla kun on rahaa... vuokraisäntänä maksaa muutokset ja varustelun ja saman itse vuokralaisena :) ei mitään linjaa...

pölhölä (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun