Porvoo ei halua maksaa Taidetehtaan lattiatöitä

PORVOO | Porvoon kaupunki ei ole halukas ryhtymään Taidetehtaalla ilmenneen pölyongelman maksumieheksi. Tarkoitus on pinnoittaa osa vesihiotuista betonilattioista uudelleen.

– Lähdemme siitä, että vuokratilan lattiat ovat kunnossa. Jos niissä on jotain vikaa, rakentaja korjaa ne, kaupungin toimitilajohtaja Börje Boström katsoo.

Boström ei toistaiseksi halua arvioida, riittävätkö kaupungin budjettiin varatut 2,4 miljoonaa euroa rakennusyhtiö Hartelalta tänä vuonna tilattuihin Taidetehtaan lisätöihin, koska projektin loppuselvitystyö on kesken.

Lue lisää keskiviikon Uusimaasta

Kommentit

Voivoi!Hartela vie kaupunkia kun pässiä narussa.Mitkä virkamiehet oikein nämä sopimikset Hartelan kanssa ovat tehneet?Aina silloin tällöin pitää lätkästä miljoona lisää pöytään.

Yksinkertainen

Taidetehtaan suunnasta tulee lähes pelkästään ns. Jobin postia. Porvoon kaupungin tarkastuslautakunnan olisi syytä arvioida Taidetehdas-hanke kokonaisuudessaan.

Ilkka Alava

Valitettavasti Porvoon kaupunki taisi pyyhkäistä takamustaan tarkastuslautakunnan ja ammattitilintarkastajien lausunnoilla jo sihteerisopimuksen jälkipyykissä, joten jos samalla tyylillä mennään, niin ne voi lähinnä laittaa eri oikeusasteisiin valitusten liitteiksi.

KIRJATAAN TIEDOKSI

Nyt olemme tähän projektiin sitoutuneet, maksoi mitä maksoi. Olemme myös mukana Kreikan eurokuntoon saattamisessa. Emme me suomalaiset ole puskista
huutelijoita ja pakoon pötkijöitä, vaan eurooppalaisia "euroviisuvoittajia" ja maailmanmestareita. Tämä on iloisen veronmaksajan hyvä muistaa.

Pulinat pois

ei voi kun nauraa näille Porvoon virkamiesten touhuille - todellakin herroja viilataan linssiin maailmanennätystahtiin - kuinka kauan teillä Porvoossa jaksetaan katsoa tällaista touhua ?

hahahahahaha

Mitenhän tässä asiat oikeasti on? Minkähänlaisen sopimuksen kaupunki on oikeasti kirjoittanut Hartelan kanssa,
Taitaa homma olla kaupungin puolesta niin huonosti suunniteltu ja valmisteltu, että pinnoitustyön maksaa kaupunki. Tässäkin kaupunki yrittää syyllistää urakoitsijaa, vaikka itse ovat virheen tehneet.
Porvoossa keskitytään sopimuksien pikaisiin hyväksymisiin, eikä oikeasti tarkastella sopimuksien sisältöä. Sihteerisopimus on hyvä esimerkki, mutta tuntuu kaikissa sopimuksissa olevan suuria puutteita ja epäselvyyksiä.

hyviä sopimuksia, mutta kenelle