Kuinka monta bussia ylittää Manskun sillan vartissa?

Merete Pelkonen (takana) ja Tiina Portti kirjasivat keskiviikkona ylös Mannerheiminkadun sillan ylittävät moottoriajoneuvot. Tiistaina tytöt seurasivat ajonopeuksia eri puolilla Porvoota.

Juha Perämäki

PORVOO | Keskiviikko kello 9.45–10.00: kolme bussia, neljä kuorma-autoa ja 138 henkilöautoa, pakettiautoa, mopoa tai moottoripyörää. Tiina Portti kirjaa ylös Mannerheiminkadun sillan ylittävät, kaupunkiin päin ajavat moottoriajoneuvot. Vieressä istuu Merete Pelkonen, jonka tehtävänä on laskea kaikki kaupungista poistuvat ajokit.

Kaupunki kartoittaa seuraavan kuukauden ajan Porvoon liikennevirtaa ja liikenteen sujuvuutta. Tulosten perusteella arvioidaan, onko liikennejärjestelyihin tarpeen tehdä muutoksia.

Lue lisää torstain Uusimaasta

Written by:

Sanna Puisto

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Odottaen ensimmäistä "bussit ja henkilöautot tulee kieltää kaikilta koska ne aiheuttavat väkivaltaisia tai luonnonsuojelun vastaisia mielentiloja".

hheehheh (ei varmistettu)

Ja kaaharit pois Porvoon liikenteestä, varsinkin ne perässä roikkuvat hanttiäijät, jotka on niin yksinkertaisia että eivät osaa lukea nopeusmittaria, eivätkä ymmärrä turvaväliä, saati sitten läpi kulku kielletty merkkiä...

Toivo U. (ei varmistettu)

Hih, itse lukeudun yhteen noista kuorma-autoista, hämmentävää ettei itseni lisäksi siltaa ylittänyt kuin kolme kollegaa, toisaalta pulla-autoja ei varmaan ole edes luokiteltu kuorma-autoiksi ja niitä ainakin tässä kaupungissa riittää.

Mielenkiintoist... (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun