Kuinka monta bussia ylittää Manskun sillan vartissa?

Paikalliset
Kommentoi 5

PORVOO | Keskiviikko kello 9.45–10.00: kolme bussia, neljä kuorma-autoa ja 138 henkilöautoa, pakettiautoa, mopoa tai moottoripyörää. Tiina Portti kirjaa ylös Mannerheiminkadun sillan ylittävät, kaupunkiin päin ajavat moottoriajoneuvot. Vieressä istuu Merete Pelkonen, jonka tehtävänä on laskea kaikki kaupungista poistuvat ajokit.

Kaupunki kartoittaa seuraavan kuukauden ajan Porvoon liikennevirtaa ja liikenteen sujuvuutta. Tulosten perusteella arvioidaan, onko liikennejärjestelyihin tarpeen tehdä muutoksia.

Lue lisää torstain Uusimaasta

5 kommenttia Kommentoi
Käyttäjän Sanna Puisto kuva
Sanna Puisto

Kommentit

7.6.2012 08:09

Odottaen ensimmäistä "bussit ja henkilöautot tulee kieltää kaikilta koska ne aiheuttavat väkivaltaisia tai luonnonsuojelun vastaisia mielentiloja".

7.6.2012 12:17

Manskun liikennevalot pois päältä pysyvästi niin porvoossa ei ole enää liikenne ongelmia / ruuhkia.

7.6.2012 12:20

Ja kaaharit pois Porvoon liikenteestä, varsinkin ne perässä roikkuvat hanttiäijät, jotka on niin yksinkertaisia että eivät osaa lukea nopeusmittaria, eivätkä ymmärrä turvaväliä, saati sitten läpi kulku kielletty merkkiä...

7.6.2012 14:44

mitenkähän nuo kaaharit liittyy liikennejärjestelyihin ?

7.6.2012 19:53

Hih, itse lukeudun yhteen noista kuorma-autoista, hämmentävää ettei itseni lisäksi siltaa ylittänyt kuin kolme kollegaa, toisaalta pulla-autoja ei varmaan ole edes luokiteltu kuorma-autoiksi ja niitä ainakin tässä kaupungissa riittää.

Osallistu keskusteluun

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantain klo 8.00 ja perjantain klo 16.00 välisenä aikana.