Porvoon Päivät ja Porvoo Fest toivat tapahtumia joka nurkalle

Paikalliset
Kommentoi 3

PORVOO | Porvoon Elävä keskusta ry:n puheenjohtaja Eija Kölhi ihmetteli sunnuntaina Porvoon Päivien jälkimainingeissa, onko hän todellakin selvinnyt viikonlopusta ja menossa seuraavana päivänä taas oikeisiin töihin Radio Foniin. Ääni oli käheä ja jäseniä särki raskaan mutta sitäkin onnistuneemman viikonlopun jäljiltä.

– New Orleans Bandin vetäessä lauantaina akustista keikkaa jazzahtavaan tyyliinsä tori oli niin vilkas ja ajattelin, että ”juuri tätä halusin”. Fiilis on aivan mieletön. Yleisö ja etenkin nuoriso käyttäytyi hyvin. Viesti Porvoon Päivistä oli kiirinyt myös vanhoille tapahtuman kävijöille ja esiintyjille ja vanhoja tuttuja ryömi koloistaan muistelemaan menneitä. Pietilän Mikan (Battle of Porvoo -kamppailu-urheilutapahtuman isäntä) kanssa olemme tehneet jo periaatepäätöksen, että kyllä tästä vuosittaista perinnettä ollaan tekemässä. Eikä tällaista tapahtumaa kannata yhdelle päivälle edes yrittää pusertaa, Kölhi sanoo uupumuksestaan huolimatta.

Ilmoille järjestäjät eivät luonnollisesti mitään voi ja lauantai-iltainen ripottelu verotti hieman vanhempaa väkeä torilta. Siitä huolimatta torilla jammailtiin ja tanssittiin hyvissä tunnelmissa ilman suurempaa eripuraa.

Lue lisää maanantain Uusimaasta.

3 kommenttia Kommentoi
Käyttäjän Outi Paappanen kuva
Outi Paappanen

Kommentit

11.6.2012 14:27

Kuinkahan monta kuulovammaista orkesterimelut aiheutti?

11.6.2012 14:53

pitihän se arvata - heti ensimmäisenä melusta valittajat äänessä :(
mistä näitä uikuttajia oikein tulee.... saunal... eiku Porvoosta !

14.6.2012 07:13

Pakkohan sitä on tietyn ihmistyypin saada valittaa ja ruikuttaa, koska muuten heidän elämältä putoaisi pohja? Järjestetään Porvoo Ruikutus - jonne ainakin liput ovat törkeän kalliit!

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.