Järjestäjä pettyi Porvoo Festiin

Chisun keikka veti tuvan täyteen. Muilla Porvoo Festin keikoilla oli väljempää.

Outi Paappanen

PORVOO | Kesän avajaisiksi tarkoitettu, viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa järjestetty Porvoo Fest ei onnistunut odotusten mukaisesti.

– Ykköstähti Chisu veti odotetusti talon täyteen, mutta muuten olemme kyllä pikkuisen pettyneitä kokonaisuuteen, tapahtuman järjestäneen Eastway Oy:n projektijohtaja Vesa Ristimäki sanoo.

– Olisin odottanut, että perjantain huikea esiintyjäkaarti sekä lauantain Lasse Mårtensson, Jukka Kuoppamäki ja Barbara Helsingius olisivat saaneet väen liikkeelle, mutta näin ei nyt käynyt, Ristimäki jatkaa.

Lue lisää torstain Uusimaasta

Written by:

Inka Töyrylä

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

yritin ostaa 2 lippua lauantai-illan taidetehtaan konserttiin. Lippupisteen nettikauppa näytti, että kaikki viikonlopun konsertit olivat loppuunmyytyja.lehdestä luin, että tilaa olisi ollut. missä vika.

mirja karinto (ei varmistettu)

Perjantain konserttiin sai vielä torstaina illalla menolipusta noutolippuja. JA KONSERTTI OLI LOISTAVA!! Kiitoksia tosi paljon esiintyjille ja järjestäjälle.
Konsertin jälkeen kaupungilla ihmisten kanssa jutellessa tuli tosin ilmi että tiedotus/mainostus oli jotenkin kyllä mennyt harakoille koska moni ihminen jonka kanssa keskustelin ei edes tienyt että tälläinen virtaa konsertti oli. Tai jos tiesi niin ei tiennyt ketkä siellä esiintyi. Useampi henkilö kirosi kun ei ollut tiennyt koko konsertista mitään, varsinkin kun aika reippaasti hehkutin konserttia.
SUURI KIITOS UPEASTA KONSERTISTA!
Toivottavasti jatkoa seuraa. Ensi kerralla kannattaa ehkä hiukan enemmän panostaa mainontaan ja tiedottamiseen.

Ihastunut (ei varmistettu)

Sorry vaan, mutta Chisu kyllä vetää salin täyteen - Lasse , Barbara ja Jukka... ei hirveästi vedä sitä porukkaa joka yleensä konserteissa käy - pitäisikö järjestäjän katsoa ensin peiliin ennenkuin syyttää maksavia asiakkaita :(

dinosaurukset (ei varmistettu)

Syyttäkää nyt vain yleisöä juu. Sekava mainos ei ainakaan synnyttänyt mitää kiinnostusta. Tekstejä vinossa ja Yrjänät ja Barbara Helsingiukset sekaisin. Menkää peilin eteen!

LG (ei varmistettu)

Niin siis ei mitään vikaa esiintyjäkaartissa - Jukka, Lasse ja Barbara ovat taitavia ja pidettyjä artisteja siinä missä Chisukin. Mutta ellei tapahtumaa osata/haluta mainostaa, ei voi odottaa tapahtuman onnistumistakaan.

Tii (ei varmistettu)

ihan osaavia artisteja, mutta kuulijakuntaa ei riitä täyttämään salia ja jos heistä pidetään niin miksi porukkaa ei tullut konserttiin ??? :)
Kyllä se on niin, että konserttiin pitää valita artistit, jotka houkuttelevat salin täyteen - kenelläkään ei liene varaa järjestää konserttia joka tuottaa tappiota - paitsi valtion tukemilla instituutioilla vaikka tyhjille saleille :)

dinosaurukset (ei varmistettu)

Jostain syystä keskustelua käydään vaan tästä "varttuneemmille", vai kuinka sen sanoisi, suunnatusta lauantain konsertista. Aikaisemmassa puheenvuorossani puhuin perjantain konsertista, jossa esiintyi mm. Anssi Kela, Mariska, Herra Ylppö, A.W. Yrjänä, Kauko Röyhkä ym.
Ja niinkuin sanoin monet nuoret porvoolaiset (ikäluokka 16-30v.) ei edes tienyt että tuollainen konsertti oli.

Ihastunut (ei varmistettu)

Kannattikohan tyhjentää pajatso kerralla ilman asiaankuuluvaa ja osaavaa mainontaa ja yhteistyötä? Kaupungin passiivisuus ihmetyttää kun ei kompassi-neuvonnasta saanut minkäännäköistä info-pakettia koko tapahtumasta, jonka olisi voinut ulkomaalaisille vieraillemme ojentaa. Yhteistyö on nykyaikaa. Tuomiokirkossa oli hyvä konsertti, mutta väkeä olisi mahtunut toinen mokoma.

HAJAUTUS PAREMPI (ei varmistettu)

Konsertti Mårtensson,Kuoppamäki ja Helsingius oli erittäin hyvä.

Bengt Dahlqvist (ei varmistettu)

vaikka kyseiset esiintyjät hyviä ovatkin niin tuskin heitä enää voi miksikään kassamagneeteiksi kutsua, eikä tosiaankaan paljoa ole mainoksia näkynyt. vanhempi väki joka heitä tulisi kuuntelemaan niin ei heitä saa liikkeelle noin vain runsain mitoin, valitkaa toisenlaiset esiintyjät ja kunnon mainokset jo paljon etukäteen niin tulos on jo toinen. Tarvitaan useammat juhlat ennenkuin tietoisuus niistä saa ihmiset liikkeelle

Amelie (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun