Toimittaja testasi: Näillä seksiruuilla viettelet puolisosi

Viihde
Kommentoi 20

Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Mutta minne muualle vatsan kautta voi päästä?

Seksiruokalistojen kärkikahinoissa pyörii usein tumma suklaa. Tieteellisestä näkökulmasta tärkein tekijä suklaan tehokkuudessa on sen tuottama mielihyvä. Nimenomaan tumman suklaan sisältämät yhdisteet nimittäin vapauttavat kehossa samoja endorfiineja, joita seksinkin aikana vapautuu.

Paitsi tavallisten, myös raakasuklaiden uskotaan myös herättävän halukkuutta. Vaikuttavina ainesosana seksisuklaissa on usein suklaan itsensä lisäksi myös maca-jauhe. Macan sisältämät kalsium, jodi ja lukuisat aminohapot auttavat lisäämään kestävyyttä ja voimaa. Lisäksi macan uskotaan vaikuttavan hormonaaliseen tasapainoon, seksuaaliviettiin ja vireystilaan. Mikäli siis mielii vietellä kumppaninsa suklaalla, on tehokkainta valita aseeksi macaa sisältävä raakasuklaa.

Toisena suurena haluja nostattavana makuelämyksenä pidetään ruuan tulisuutta. Vaikka chilin kapsaisiinin aiheuttamat kihelmöinnit johtuvatkin ruuasta, muokkaa ihmisen alitajunta reaktion liittymään tilanteeseen. Tulisen ruuan uskotaan siis usein muuttavan tilanteen myös kokonaisvaltaisen tuliseksi. Mikäli chiliä haluaa tarjota treffeillä, kannattaa ruoka kuitenkin valmistaa ilman tomaattia. Tomaatin sisältämä lykopeeni voi nimittäin joissain tapauksissa heikentää miehen testosteronitasoa.

Yhtenä varmana halujen herättäjänä on suurien kalium- ja b-vitamiinipitoisuuksiensa vuoksi banaani. Banaanin syömisestä on kuitenkin hyötyä vain siinä tapauksessa, että sen nauttii useamman tunnin ennen h-hetkeä. Tällöin banaanin vitamiinit ja hivenaineet pääsevät avustamaan seksihormoneiden tuotantoa parhaiten.

Lisämaustetta viettelevälle illalliselle kannattaa hakea vielä basilikasta, mansikoista ja sushista. Näistä mansikan c-vitamiini kohottaa viettiä, basilika parantaa verenkiertoa ja sushin ainesosien sisältämät foolihapot ja seleeni lisäävät energiaa ja parantavat sperman tuotantoa. Ruokajuomaksi kannattaa valita punaviini, sillä tutkimuksista on selvinnyt, että punaviiniä juovilla naisilla on muita naisia korkeampi seksivietti.

Kotikokki testaa

Testitilanne ei olisi aito, mikäli puolisoni tietäisi kyseessä olevan seksiruokatesti. Joudun siis käyttämään naisellista oveluutta saadakseni puolison syömään banaanin reilusti ennen ruokaa. Selitys ”koska muuten olet liian täynnä kun kohta syömme” menee läpi, vaikka siinä ei ole mitään järkeä.

Aloitan salaatilla, joka sisältää mansikoita, mozzarellaa, basilikaa ja chiliä. Ihan hyvää, mutta ei herätä tavallisuudesta poikkeavia tuntemuksia. Siirrymme nopeasti pääruokaan, sushiin, jota onneksi saa myös take-awayna. Juomme sushin kanssa valkoviiniä, sillä en osaa kuvitella huuhtelevani suusta raakaa kalaa punaviinillä.

Sushiannos on onnistunut, sillä katse puolison silmissä muuttuu. Tosin täyttä varmuutta siitä ei ole, mikä syödyistä tai juoduista ainesosista sen aiheuttaa. Naisena täytyy nimittäin myöntää, että viini on petollista tavaraa.

Päätämme siirtyä raakasuklaaseen, johon olen upottanut kaikkia mahdollisia stimuloivia ainesosia. En ole onnistunut sotkemaan aineita tarpeeksi hyvin, sillä palat eivät ole kovin tasalaatuisia. Maku on kuitenkin ihan kohtalainen.

Suklaan jälkeen totean testin olevan onnistunut. Toisaalta, en tiedä oliko sillä oikeasti mitään merkitystä, mitä söimme tai joimme. Todennäköisesti lopputulos olisi ollut sama, vaikka olisimme syöneet raakaa lenkkimakkaraa ja nauttineet kyytipoikana olutta.

Final conclusion on, että miehen viettelemiseen ruokakikkailu on todennäköisesti yhtä tyhjän kanssa. Jos nainen lähtee, niin lähtee kyllä mieskin. Ja jos ei muulla, niin nainen lähtee kyllä pienellä määrällä alkoholia.

Ainoa millä saattaa olla merkitystä alkoholin lisäksi, on testitilanteen esteettinen puoli. Laittautuessa ja panostaessa koti-iltaan saa vaihtelua, joka saa molemmat tuntemaan illan erityiseksi.

20 kommenttia Kommentoi
Käyttäjän Henriikka Eloluoto kuva
Henriikka Eloluoto

Kommentit

21.6.2012 23:00

Koskenkorvaa pari pullo ja hk:n sinistä lenkki makkaraa ja sinapit rinnuksille niin Suomi muijia isketään.

22.6.2012 09:04

Ja vielä pienet "yrjöt" lattialle niin sepä antaa sen viimeisen silauksen....

22.6.2012 09:21

On toimittajilla juttujen vöhissä kun tälläista huuhaata täytyy suoltaa.
Onko suomalaisten seksittömyys painunut jo sille asteelle, että oikein SEKSIRUOKIA täytyy tarjoilla. HUH HUH!!
Alkukantaista ja eläimellistä, mutta sellaisiahan me juuri puusta pudonneet olemme!

Eipä kyllä tule vahinkoa, jos hölmöläiskansa jättää lisääntymisen.
Siinä säästyy moni muu parempi eliölaji tältä syöpäläiseltä.

23.6.2012 12:48

Täytyy myöntää, että oikeassa olet. Minäkin alan kääntyä tuolle kannalle, että ellei suomalainen ala sivistyä muiden sivistysmaiden tasolle, niin voivat laulaa itsensä suohon kanteleensa kera!
Ei tällaisia kateellisia juoppoja luusereita ja mitään yrittämätöntä kansaa tulevaisuudessa todellakaan mihinkään tarvita! Kansa niin tyhmää jota viedään kuin pässiä narussa ja sitten ne vielä viinan kanssa lotratessaan hävittävät päästänsä ne viimeisetkin harmaat aivosolunsa, niin on heidän pakko alkaa ajatella munuaisilla jos nekään enään niillä toimivat?

22.6.2012 09:22

Korjaus edelliseen: On toimittajilla juttujen aiheet vähissä..

22.6.2012 10:47

seksiruokaa mulle tuokaa... on ihan oikeassa kaiken näköistä paskaa viitsii lehdet painaa :(

22.6.2012 11:34

Jep Jepille vastaan, että uroksisksi lukeutuvia suomijuntteja isketään ihan kirjaimellisesti korkokengällä päähän, niin äijä putoo kuin tikka baarituolilta alas!

Suomijuntti on sokea, kuuro, haju- ja makuaistiton, ynnä tietenkin tunnoton, jolloin hän saattaa rakastua milloin vaan pahvipaulaan, tai -pirkkoon, jolle on tehty sata kauneusleikkausta, rasvaimut Virossa, jolla on implantit suussa, päässä, kehon eri osissa.

Mikä on ihan sitä ihteään, sitä omaa, sitä NAISTA , siitä voi ottaa selvää vain tarkka tieteellinen tutkimus.

22.6.2012 12:29

Venäläiset naiset ovat kertoneet, että suomalainen mies on hidas ja hyväksikäytettävä HÖLMÖ.
Ei siinä seksiruokia tarvita, vain venäläistä vodkaa ja kaviaaria, siinä on koko kattaus!!

22.6.2012 19:39

Seksipä pornokauppojen hitteihin kuuluu tummasta suklaasta
valmistetut kyrvät.

23.6.2012 12:37

Ja homoja riittää, että täytyy oikein homppeleille suklaakin olla muotoiltu, ettei homous pääse unohtumaan?

23.6.2012 15:03

Jotain alan kauppiasta haastateltiin noista sexileluista.
Suklaakyrpä todellakin on ykkönen ja nimenomaan tumma suklaa, valkoiselle
ei ole kysyntää.
Kyrpiä ostavat pääasiassa heteronaiset.

23.6.2012 19:38

Vai näin on, että heteronaiset. Hmm. minkalaiset naiset? Ei näillä naisilla, sitten oikein kysyntää ole fiksuimmissa piireissä, ovat kertakäyttötavaraa, jos siihenkään enää kelpaavat?
Ja suomalaiset rasvamahaiset äijät irstailee Thaimaassa. Jo on kansaa!!
Ilmankos työttömyys kukoistaa, kun päässä ei pyöri ainutkaan järkevä ajatus.

22.6.2012 21:44

Suihin otto maistuu, vai? Onneksi on olemassa tummaa ja valkoista suklaata!

23.6.2012 12:34

No on täällä juhannusaiheet, eikö LÄNSIVÄYLÄN toimittajat keksi jutun aiheita, kun täytyy tällaista törkyä tuoda perhelehden palstoille!
Onko nyky ihmiset kaikki impotentteja, kun ei muusta osata keskustella. Kummallista tämä suomalaisen elämä, kun on näin tunneköyhää, ja elämätöntä elämää, jos ainoa aihe mikä kiinnostaa on pelkästään joku mikä liittyy sexiin ja erityisesti alapää huumoriin ja känniörvellykseen. Ei todellakaan ole suomalaisella elämää jos aiheet on aina tätä luokkaa, ja sitten jos joku elää ja nauttii ansioistaan sekä saavuttaa jotain, niin kyllä kadehtijoita rittää.
Suomalainen köyhyys on korvien välissä!

23.6.2012 13:07

Ja kenelläköhän tämä toimittaja Eloluoto on testaillut näitä hänen sexiruokiansa.
Luulisi nuoren naisen ajattelevan muutakin, kuin vain sexiä, että täytyy oikein lehteen kirjoittaa testannensa sexiruuilla äijiä!
Luulisi fiksun nuoren naisen saavan miehen kiinnostumaan itsestänsä ilman syöttämistä ja juottamistakin.
Vai eikö suomalaisen pääkopassa enää liiku todellakaan mikään.
Elämässä on iloa ja ihastumista, jos sen oikein oivaltaa!
Kehnoja on suomalaiset akat kuin ukotkin, ei mielikuvia mistään paremmasta!

28.6.2012 10:51

Final conclusion..miksin ei lopputulos?

28.6.2012 11:38

Seksiruoat ovat erilaisia salaatteja. Hieman voi käristää jotain grillissä. Täys lihaa
hieman ja jälkkäriksi vaikka makoista suklaajäätelöä. Siinä se tänä kesänä.

28.6.2012 11:47

Seksiruokaa on mikä tahansa silloin kun seksittää, eikä siihen kyllä ruokaakaan tarvita, paitsi silmän sellaista!!
Paitsi - ei paisti..
Katseleminen riittää kun namittaa, mutta tietenkin makuasiasta mitä suuremmassa määrin on kysymys silloin kun puhutaan seksiruuista.

28.6.2012 12:04

Miksi joka asiassa aina pitää höpöttää sexiä,eikö se ole kahden ihmisen keskeinen asia?.
Tekee koko hommasta mautonta touhua.

29.6.2012 17:37

Tie myöskin naisen sydämeen käy vatsan kautta!
Unohdetaan se päivällinen joka on oma lukunsa, ja otetaan sellainen "välipala" lyhyen ja helpon kaavan mukaan.
Tummia karjalanpiirakoita, munavoita, graavilohta ja juomana kuoharia. Kahvi, leipäjuustoa, viennettaa. Likööriä tai konjakkia ihan viimeiksi.
Tämä tehoaa joka ainoa kerta kun myös muistaa, ettei se ruoka ole pääasia:)

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.