Huumeiden käyttö on arkipäiväistynyt nuorten keskuudessa

Paikalliset
Kommentoi 2

PORVOO | Huumeiden käyttö on yhä yleisempää nuorten joukossa. Mietoja huumeita liikkuu Porvoossakin niin runsaasti, että niiden hankkiminen on helppoa ja käyttö arkipäiväistä. Erityisen huolissaan poliisi on kannabiksen leviämisestä jopa kouluikäisten keskuudessa. Enää ei ole tavatonta, että poliisi löytää hasista alle 15-vuotiaalta. Rikoskomisario Peter Fagerholm Porvoon poliisista pitää trendiä hälyttävänä.

– Huumeita käytetään yhä nuorempana. Enää ei ole lainkaan tavatonta löytää kannabista käyttänyt tai hallussaan pitävä alle 15-vuotias. Huolestuttavinta on huumeiden arkipäiväistyminen. Kannabista liikkuu niin paljon, että sitä ei enää mielletä erikoiseksi edes hyvin nuorten keskuudessa, Fagerholm toteaa.

Lue lisää keskiviikon Uusimaasta.

2 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

4.7.2012 15:35

Tuusula, järvenpäässä parikymppisillä pilvenpoltto arkipäivää ajelevat autolla myös pössyytellessään eivät tunnu käsittävän asian vakavuutta

5.7.2012 12:15

Huumeiden käyttöä ei mielletä laittomaksi koska niiden käytöstä ei edes rangaista.

Osallistu keskusteluun

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantain klo 8.00 ja perjantain klo 16.00 välisenä aikana.