Huippuesiintyjät saivat Osla Liven yleisön viihtymään

Paikalliset
Kommentoi 10

PORVOO | Ukkoskuurot eivät pahemmin menoa haitanneet Osla Live -tapahtumassa Porvoon Kokoniemessä lauantaina. Noin neljätuhatpäistä yleisöä hemmottelivat maailmankuulujen Europe- ja Apocalyptica-yhtyeiden lisäksi Kaija Koo ja joukko kotimaisia bändejä.

Apocalyptica saapui Porvooseen suoraan musiikkitapahtumasta helteisestä Portugalista.

– Kiva oli tulla tänne, täällä on  ihan oma fiiliksensä, totesi yhtyeessä vierailevana tähtenä esiintynyt, Leningrad Cowboysin entinen solisti Tipe Johnson.

Osla Live -festivaali oli Europen mieleen. Yleisö näytti bändin mielestä pitävän rock´n rollista.

– Suomessa on muutenkin erittäin hyvä hard rock -yleisö, solisti Joey Tempest totesi.

Varuboden-Oslan ravintolatoimialapäällikkö Jan-Peter Sjöroos oli melko tyytyväinen yleisömäärään ja totesi sen olleen minimitavoitteen mukainen. Sään vaikutuksia anniskelutuottoihin hän ei vielä sunnuntaina osannut arvioida. Eikä hän liioin halunnut siinä vaiheessa sanoa mitään kaupunkifestivaalitradition jatkosta.

Lue lisää maanantain Uusimaasta.

10 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

23.7.2012 10:55

Olimme mukana - sateesta huolimatta hieno fiilis ja hyvät esiintyjät. Negatiiviseen osastoon kuuluu iso joukko täysin ympärikännissä olevia ihmisia ja järjestäjän ahneus anniskelussa...! Ja heitä oli PALJON ! Kaatuilivat kuraisella kentällä ja näky oli järkyttävää - tarjoilu pelasi loistavasti - jos pysyit vain pystyssä niin lisää viinaa tarjoiltiin - kuka ottaa vastuun noista lähes taju kankaalla olevista kurapelleistä konsertin jälkeen - ainakaan järjestäjä ei ottanut - siihen tahtiin heille edelleen tarjoiltiin - rahat pois ennenkuin sammuvat :( Onkohan Porvoossa ja Oslalla ihan omat tulkinnat alkoholilaista... muualla kun tarjoilu ylensä lopetetaan jos humalatila alkaa näkyä pahasti ulospäin...

23.7.2012 11:27

Juuri näin kuten yllämainittu kirjoitti. Känniläiset kaatoivat myös sivullisia rapakkoon.

S-market Näsissä oli myös yllättäen tyhjentynyt perjantain ja lauantain aikana kertakäyttösadetakeista kun sellaista itselleni etsin. Ne löytyivätkin sitten konserttialueelta 5 euron kappalehintaan.

Kaikesta paistoi suuri ahneus. Ihme, että edes vessa oli ilmainen.

En vuonna en aio osallistua.

23.7.2012 11:46

Sama ilmiö Tirmossakin... AHNEUS.
Aiemmin anniskelualue on raajtu erikseen mutta nyt käytännössä koko alue oli anniskelualuetta ja näky oli sen mukainen.. humalaiset sotkivat toisten vaatteita kaljalla ja muilla juomilla. Eikä ollut yksi eikä kaksi lapsiperhettä jotka joutuivat kääntymään portilta ympäri kun tänä vuonna ei lapsia päästettykään alueelle edes vanhempien mukana ja sitten taas toisaalta vanhemmat meni sisäpuolelle ja lapset jäivät odottelemaan aidan ulkopuolelle.
Kaljan myynti oli tärkeämpää kuin yleinen viihtyvyys.
Ehdottaisin järjestäjilel paluuta aiempaan malliin jossa anniskelualue rajataan erikseen ja lavan edusta ja osa muustakin alueesta alkoholivapaa jotta "viattomien" vaatteet säilyvät kaljattomina ja lapsetkin pääsevät vanhempien mukana muuten hyvään tapahtumaan.

23.7.2012 22:27

Kuka korvaa kuulovamman saaneiden kuulot.

23.7.2012 22:53

Tyhmin kysymys pitkään aikaan. Yhteiskunnnan pitää toki korvata tällaiset vammat!

24.7.2012 10:59

Eikös se Osla korvaa kuulovammat ainakin asiakasomistajille, sehän on "meidän kauppa". :-D

24.7.2012 11:26

toivottavasti osla siistii länsirannan noista jäljelle jääneistä sadetakeista!

24.7.2012 12:14

Hyvät,huiput esiintyjät!!! Ainoa kritiikki:enemmän olisi saanut olla sadetakkeja jaossa sillä niitä ei saanut enään mistään ja sitten ahtauduttiin kaikki ahtaisiin juomatelttoihin.Tunnelma oli vähintäänkin tiivis:)
Oikealla Rock asenteella tälläisille festareille kyllä pitää tulla muuten kyllä menisi hermot.

24.7.2012 23:03

Kyllä sai Osla live tänä vuonna minultakin ala-arvoiset pisteet! Missä oli katokset? Kaikki ei halua kaljatelttoihin, sadetakkeja ei mainostettu missään, saiko niitä jostain ostaakin? Eikö Porvoossa voisi ottaa mallia esim helsingistä?? Siellä vastaavat konsertit on IKÄRAJATTOMIA! KALJA ja muut anniskelujuoma alueet olisi voinut sijoittaa omalle aidatulle alueelle mistä ei olisi saanut poistua! Järkkärit vahtimaan että juomarit pysyy aitojen sisäpuolella. Ja eikö porvoosta todella löydy isoa hiekkakenttää jossa konsertti olisi järjestetty?? Rahastuksen makua oli ihan kaikessa.. hyi sylettää olla porvoolainen!

25.7.2012 13:43

Loistavat esiintyjät, mutta järjestelyt ala-arvoiset ! Alkoholilakia ei noudatettu, Oslan henkilökunta ohitteli jonottavat ihmiset jotka vaihtoivat lippuja rannekkeisiin, VIP-teltassa "tunnelma" ( känni) aivan huipussaan...
Olen kiertänyt todella paljon festareita eikä moista kännilaumaa ole vastaan tullut - tarjoilulla ei mitään rajaa - jos pystyssä pysyi niin viinaa tuli - yleinen käytäntö on että saat ostaa baaripisteestä vain itsellesi etkä kymmmentä tuoppia kerralla "koko seurueelle" - Kokonniemessä sait niin paljon kuin jaksoit kantaa. Hävetkää...

Osallistu keskusteluun

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantain klo 8.00 ja perjantain klo 16.00 välisenä aikana.