Muotivaateketjut avaavat ensi viikolla Taidetehtaalla

Taidetehtaan liikekorttelissa valmistaudutaan avajaisiin. Monen yrityksen logo on vielä kiinnittämättä.

Juha Perämäki

PORVOO | Porvoon Taidetehtaan liiketiloja täytetään kiivaasti, koska avajaisia vietetään jo viikon kuluttua torstaina. Vaateliikkeissä syksyn muotia ripustetaan hengareihin.

Avajaisten alla Taidetehtaalla on vielä muutamia liiketiloja vapaana. Event Factoryn toimitusjohtajan Susanne Dahlqvistin mukaan tiloja voi soveltaa niin, että niihin voi tulla useita pieniä yrittäjiä.

Rakennuksessa on vapaana myös toimistotiloja, joista tietää tarkemmin tilat omistava Hartela.

Kesän alussa Taidetehtaan yhteyteen on siirretty Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut.

Lue lisää perjantaina Uusimaasta

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Nuo muotivaateliikkeet ovat konkurssissa tai lopettavat toimintansa vuoden sisällä. Ei vaan jaksa uskoa Porvoon liiketoimintaan enää. Nippelikaupalle kun ei ole enää, eikä anneta mahdollisuuksia. Vuokrat ja palkat + muut juoksevat kulut kun ovat sitä luokkaa, ettei vaan mene läpi tuollaiset pidemmän päälle.

KSSSSSSS (ei varmistettu)

Jos olisi kova kysyntä, niin tuskin tarvitsee kalastella yrittäjiä toimitiloihin. Päinvastoin pitäisi olla. Eli tunkua tunkiolle. Tuollaiset liiketilat missä on moni yritys mukana, niin ainakin avajaisissa kaikki paikat pitäisi olla täytetty. Tuo taidetehtaan liiketila haiskahtaa kuolleelta kalalta jo syntyessään.

KSSSSSSS (ei varmistettu)

Kuka oikeasti selvittäisi tuon Event Factoryn tehtävät ja tarkoituksen! Onkohan kyse Porvoon kaupungin tuesta tietyille yrittäjille, siis pääosin Haretelalla. Miksiköhän ei Event Factory voisi tukea oikeita porvoolaisia yrityksiä, eikö sieltä ole tullut tarpeeksi lahjuksia. Virallisissa rekistereissä yhtiön päätoimiala on "Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym. (79900)", ehkä Porvoossa tilojen vuokraukset kuuluvat varauspalveluihin.

taustat selville (ei varmistettu)

Toivottavasti Taidetehdas ja sinne tulevat yritykset menestyvät taloudellisesti. Vaikka vastustin hanketta tuollaisena kuin se toteutettiin, toivon menestystä kaikille, koska se on veronmaksajille edullisinta, että Taidetehdas & yritykset menestyvät. Jos eivät menesty, joudumme veronmaksajina maksamaan vieläkin enemmän hankeesta.

Toivottavasti myös nyt tyhjinä möllöttäville ja horsmaa kasvaville tonteille (kaupungista päin tultaessa oikealle) saadaan asuntoja. Kohta viisi vuotta sitten kaupunki stabiloi isolla summalla alueen maan. Olisi jo aika tuottoja alueesta.

Markku Vaniala (ei varmistettu)

Talouden taantumaa pukkaa päälle Suomessakin. Varsin epäkiitollinen aika aloittaa uusi bisnes paikassa, joka ei ole ydinkeskustassa.

säätelijä (ei varmistettu)

Miten niin "muotivaateketjut"? Nehän ovar norjalaisia ja ruotsalaisia halpahalleja.

LG (ei varmistettu)

Ydinkeskustassa on jo tarpeeksi hankala asioida, sijainti on mitä parhain tälle toiminnalle. Sinne voi jopa kävellä ydinkeskustasta shoppailemaan, leffaan tai syömään, juomaan. Jos sitten homma kusee niin ei se paikan sijainnista johdu vaan ehkä enemmän siitä hintatasosta mitä sinne on suunniteltu, ruokailu Sinne ravintolassa kuuleman mukaan sikakallista, annokset pienet jne. Normaali hintataso niin eiköhän paikka menesty :)

ch (ei varmistettu)

Kaupan alan valtakunnalliset näkymät ovat alavireiset. Myynti ei kasva. Taidetehtaan liikekäytävä saattaa olla 1-1,5 vuoden kuluttua "mörkökuja", josta ensimmäisen aallon yrittäjät ovat paenneet.

CH: Olet oikeassa Bistro Sinnen hintatasosta. Alkuruuaksi tarjoavat hernekeittoa ja kuoharikulausta hintaan 11 €. Se on halvimmasta päästä. Jos Suomi joutuu palaamaan takaisin markkaan, hukka perii kekkuliravintolat. Vanhempi väki ei maksaisi annoksistaan 150-200 markkaa.

säätelijä (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun