Porvoon Yrittäjiltä kritiikkiä palvelusetelijärjestelmästä

PORVOO | Porvoon Yrittäjät vaatii Porvoon kaupungin palvelusetelijärjestelmässä yhdistyksen mielestä olevien puutteiden korjaamista ensi ja seuraaviksi vuosiksi. Yhdistyksen mielestä lasten päivähoidon palveluseteleiden arvo on määritelty liian alhaiseksi.

– Päivähoidon palvelusetelien suuruuteen on ollut vaikea ottaa kantaa ennen kuin Porvoon kaupungin viime vuoden tilinpäätös julkaistiin, Porvoon Yrittäjien varapuheenjohtaja Pontus Palmqvist sanoo.

Hänen mukaansa tilinpäätös viittaa siihen, että päivähoidon todellisia kustannuksia ei sittenkään ole otettu huomioon päätöstä tehtäessä, kuten laki edellyttää.

– Yhteydenpito yrittäjiin valmistelun aikana on niinikään laiminlyöty.

Lue lisää lauantain Uusimaasta

Written by:

Jyrki Hämäläinen

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Kiitos Porvoon Yrittäjät!
Valitettavasti julkilausuma tuli Kuperkeikan osalta myöhään. Tästä samasta asiasta oli kyse vuodenvaihteessa, kun Kuperkeikan vanhemmat yrittivät saada selville päätöksen perusteita. Kirjoituksessa mainitun konsulttiselvityksen luvut ja laskelmat herättivät jo tuolloin lukuisia kysymyksiä niille, joilla on osaamista kustannuslaskennasta. Samoin vanhemmat yrittivät herätellä myös sivistyslautakunnan sekä kaupunginhallituksen jäseniä asian tiimoilta, mutta turhaan.
Kuperkeikka on nyt poissa. Aika näyttää, haluaako Porvoo aidosti vaihtoehtoja jokaiselle perheelle, niillekin, joilla ei ole kymppiäkään ylimääräistä, vai ainoastaan niille, joilla on rahaa. Aika näyttää, haluaako Porvoo kasvollisia pienyrittäjiä, jotka mm ostavat palveluja muilta paikallisilta pienyrittäjiltä, vai haluaako Porvoo olla tekemisissä vain isojen kasvottomien yritysten/organisaatioiden kanssa.

Seija Kastari-J... (ei varmistettu)

Kysehän on siitä mitä Porvoon poliittiset päättäjät ja virkamiehet haluavat. Porvoon kaupunki lähti mukaan palvelusteleihin kovin vajain ja puutteellisin tiedoin. Tämän vuoksi on näitä ongelmia, kun muualla ollaan oltu paljon varovaisempia.

taustat selville (ei varmistettu)

Keskustelu suljettu

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantai klo 8.00 ja perjantai klo 16.00 välisenä aikana.