Matkailutoimistoa ehdotetaan Kompassiin

PORVOO | Kaupunginvaltuutettu Torolf Bergström (sd.) on tehnyt kaupungille aloitteen, jossa hän ehdottaa Matkailutoimiston siirtämistä Kompassiin.

Bergström perustelee aloitettaan muun muassa sillä, että Kompassi sijaitsee Kunnantalon kulmassa lähellä vanhaa kaupunkia. Bergström muistuttaa, että vanha kaupunki on kuitenkin turisteille ”ykköspaikka”.

Bergström toteaa, että Taidetehtaan ja vanhan kaupungin välimatka on liian pitkä. Hän kuitenkin ehdottaa, että Taidetehtaalla ja Holmin talossa voisi olla sivupisteet, joista saisi opastusta ja esitteitä.

Bergström uskoo, että Kompassiin olisi järjestettävissä melko pienillä järjestelyillä tilaa Matkailutoimistolle ja myös viikonloppujen aukioloajat olisi järjesteltävissä.

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Olen samaa mieltä jos Porvooseen halutaan turisteja ja mielellään että he jäisivät edes yhdeksi yöksi niin sehän olisi vaan plussaa!

sopii ajatella (ei varmistettu)

Jep, Järki käteen!
Nyt Torolffit ja muut vielä katsastamaan raatihuoneen kesätorin tunnelma. Tori on päätetty virkakoneiston mahtikäskyllä siirtää taidetehtaan suuntaan pois upealta keskiaikaiselta paikaltaan. Vanha Porvoo on turisteille Porvoo eikä sen nitistäminen auta taidetehdasta.

Teme (ei varmistettu)

Todella hyvä ja toivottavasti toteutettava suunnitelma! Mutta on se kumma, että tarvitaan kaupunginvaltuutettu, että järki palautuu pätkittäin!?! Tavalliset talliaiset on tätä jo jankuttanut alusta alkaen...

porvoolainen (ei varmistettu)

Kun turisti on saapunut Porvooseen, hän löytää vanhan kaupungin sekä ruoka-, juoma- ja jäätelöpaikat ilman, että ensin pitäisi käydä matkailutoimistosta hakemassa kaupungin kartta ja esite.

Sitä tässä hämmästelee, että keskustasta siirretään palvelut jonnekin "Huitsin Nevadaan". Ja kaupunkisuunnittelun virkamiehet sopottavat toisesta suupielestäään jotain "elävästä keskustasta".

Ilkka Alava (ei varmistettu)

Hyvä aloite. Kompassi on näköetäisyydellä (noin 50 metriä) aikaisemmasta paikasta, Valtimotalosta.

Aukioloaikojakin voinee rukata iltaisin ja viikonloppuisin, ainakin turistiaikoina.

Markku Vaniala (ei varmistettu)

Populistipoliitikot tulevat usein yleisen mielipiteen linjoille, kun mielipiteellä alkaa olla tarpeeksi suuri kansansuosio. Asioista varmasti normikansalaista paremmilla tiedoilla varustettuina poliitikot voisivat toki koettaa jo ennen typeriä ratkaisuja estää niiden pääsyn läpi päätöksenteossa, mutta parempi myöhäänkin kuin ei milloinkaan. Edelleen olen sitä mieltä, että entinen Alkon kulma vanhan kaupungin "portilla" olisi ylivomaisesti paras!

Uni on kovin syvää ihmisellä, joka pitää yhdentekevänä, onko turisteille tarjolla ja tietoa omilla kielillään kätevästi vai ei. Voihan se olla yhdentekevää, jos ei ole Porvoon rajojen ulkopuolella käynyt katsomassa, miten asioita voi hoitaa hyvinkin. Olisi hyvä saada tietää edes yksi järkeenkäypä perustelu vihreän I:n muuttamisesta taidetehtaalle. Vielä siitä ei ole taidettu kuulla, eikä kyllä siitäkään, ketkä ovat vastuussa tuosta onnettomasta ajattelemattomuudesta.

Ja... Kukahan olisi se, joka uskaltaisi aloittaa taivuttelun Jokikadun avaamiseksi? Ei senkään tukossa pitämiseksi ole olemassa yhtään ainoaa aitoa järkisyytä. Voihan siellä liki toki olla joku asukas, joka ei tykkää, että kaupungin keskustassa liikkuisi moottoriajoneuvoja, mutta... Joka suuntaan keskusteasta on kuitenkin vain hyvin lyhyt matka maaseudun rauhaan.

Maalaiskaupunki...

Osallistu keskusteluun