Kauppakujan ensimmäiset asiakkaat tulivat aamuviideltä

Negativen keulahahmo Jonne Aaron ei pettänyt yleisöään tälläkään kertaa.

Lotta Åberg

Susanne Dahlqvist piti Kauppakujan avajaispäivää erittäin onnistuneena.

Lotta Åberg

PORVOO | Taidetehtaan Kauppakujan avajaiset saivat väen virtaamaan paikalle jo anivarhain torstaiaamuna.

– Kun tulin aamulla kahdeksalta töihin, oli H&M:n edessä jo kymmenen nuorta tyttöä istumassa. Esiintymislavan yövartija kertoi, että he olivat tulleet jo viideltä aamulla ensimmäisille asiakkaille suunnattujen tarjousten ja lahjakorttien houkuttelemina. Puoli tuntia ennen kauppojen aukeamista jono ulottui parkkipaikalle ja koko Kauppakäytävä oli täynnä väkeä, Taidetehdasta luotsaavan Porvoo EventFactoryn toimitusjohtaja Susanne Dahlqvist kertoo.

Päivä on ollut pitkä, mutta antoisa. Yhtä juhlaa suorastaan. Ei ihme, että Dahlqvist on yhtä hymyä.

Päivä huipentui nuorten odottaman Negative-yhtyeen keikkaan.

Lue lisää perjantain Uusimaasta

Written by:

Inka Töyrylä

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

nyt "Taidetehdas" vetää kansaa JEE !!! vai onkohan kuitenkin ne kaupat, jotka olisi voineet tulla Hypermarkettien kanssa sinne Kuninkaanporttiin jos hommat olisi osattu tehdä kunnolla - nyt Kuninkaanportista tulee surullisen näköinen aavekaupunki - pikkuhiljaa... JA RAHAA LIENEE PALANUT JONKIN VERRAN :(

ajt (ei varmistettu)

Nimenomaan!!! AJT oikeassa. Taidetehdas oli "aivan turha" rakennelma, kun olis voitu panostaa Kuninkaanporttiin. Nämä on herrojen suunnitelmia, joilla ei ole mitään tekemistä järjen tai käytännön kanssa. "Hei mä keksin, nyt tarvitaankin porukkaa sinne Kuninkaanporttiinkin....siirretään turistitoimisto nyt sinne!!!?? Kun toi Taidetehdas menikin ostoskeskukseksi....Tosi hyvä idea, eikö?!

porvoolainen, v... (ei varmistettu)

Markku - noinhan sen voi sievästi selittää... ihmeellistä, että samaan aikaan Lahti saa rakentaa Karismaan ison Hypermarketin kaupungin laidalle... vastaavaan tyyliin kuin Kuninkaanportti... kyllä se on kiinni myös lobbauksesta ja oman kaupunkimme asioiden hoidon ammattitaidosta. Kunnon "myyntitykki" tuntuu kaupungilta puuttuvan :( Normaali perinteinen virkamiestyyli kun ei tänä päivänä pure eikä riitä.

ajt (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun