Kuninkaanportin huono näkyvyys kyllästyttää

Paikalliset
Kommentoi 1

PORVOO | Kuninkaanportin kauppiaat ovat kyllästymässä alueen huonoon näkyvyyteen. Kauppiaat haluaisivat mainostaulut moottoritien varteen, jotta ohikulkumatkalla olevat ulkopaikkakuntalaiset löytäisivät paikan paremmin.

Samalla osa kauppiaista pitää alueen tulevaisuutta heikkona, kun paikalla ei ole mitään, mikä houkuttelisi ihmiset viihtymään. Huono näkyvyys ja heikot näkymät ovat jo johtaneet siihen, että kauppiaat miettivät omaa tulevaisuuttaan ja laskelmoivat tarkkaan, miten investoida liiketoimintaansa.

Lue lisää lauantain Uusimaasta.

1 kommentti Kommentoi
toimitus

Kommentit

15.8.2012 16:39

Hämäläinen on hyvällä asialla, eikä ensimmäistä kertaa.

"Kiertoliittymät" (ei niitä oikeastaan kiertoliittymiksi voi edes kutsua) kasvavat horsmaa, kyltit ovat vinksallaan kuin ennen vanhaan naapurissa, alue on vieraan silmin kuin kuun kamaraa (se alue mitä ei ole rakennettu), siis epäsiisti.

Moottoritietä ja muita teitä pitkin huristaa päivittäin paljon ihmisiä autoissaan - aluetta edes huomaamatta - vieden ostoseuronsa yleensä pääkaupunkiseudulle.

Jos tyhjänä olevaa aluetta aioitaan kaupata rakennettavaksi eli uusia yrittäjiä ja yrityksiä Kuninkaanporttiin, on kieroliittymät oltava asiallisia (nehän joudutaan joka tapauksessa tekemään), rakentamatonta aluetta on siistittävä, ja ennen kaikkea kylttejä / mainoksia alueesta teiden varsille. Lupia ei saa niiden pystyttämiseen, jos ei edes yritä. Ja netti on heikosti hyödynnetty.

Juuri uutisoitiin, että Oulun seudulle tulee Suomen ensimmäinen outlet-myymälä. Senhän piti tulla Kuninkaanporttiin jo vuosia sitten.

SRV, ELY-keskus ja Porvoon kaupunki hoi! Herätkää! Destia ei tee mitään, eikä ainakaan maksa yhtään mainoskylttiä.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.