Fitim Latifilla uran toinen ammattilaiskoitos lauantaina

Urheilu
Kommentoi

PORVOO | Keväällä ammattilaisuuden merkiksi paidan riisunut Fitim Latifi nyrkkeilee uransa toisen keskisarjan ammattilaisottelun tänään. Espoon Ringside Gymin Ringside Fight Night -illassa Latifi kohtaa latvialaisen Raimonds Sniedzen.

Latifi debytoi kesäkuun alussa kotikehässä Battle of Porvoo -tapahtumassa. Liettualaista Andrej Cepuria vastaan riitti neljä erää, minkä jälkeen porvoolainen julistettiin voittajaksi kaikin tuomariäänin. Tyrmäyskin oli lähellä, mutta Cepur pystyi puolustamaan sen verran, että Latifi sai ”vain” suvereenin pistevoiton.

Tämäniltaiseen kohtaamiseen Latifi lähtee hyvillä mielin.

– Juuri tulimme punnituksesta, kaikki on kunnossa. Hiukan jännittää, mutta mitään hermostuneisuutta ei ole ilmassa. Lähinnä sellaista positiivista odotusta, perjantai-iltana tavoitettu Latifi kertoo.

– Voitto Battle of Porvoossa antoi paljon uskoa. Kesä on treenattu kovaa ja huomenna mennään kehään näyttämään, mihin se on johtanut.

toimitus

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantain klo 8.00 ja perjantain klo 16.00 välisenä aikana.