Metsäpalo riehui ydinvoimalan lähistöllä

LOVIISA | Ilmiliekeissä roihuavaa metsää sammutettiin keskiviikkona Loviisassa sammutushelikopterin avustamana. Noin neljä kilometriä Loviisan ydinvoimalasta riehunut metsäpalo havaittiin ilmasta käsin.

Paikalle riensi neljä säiliö- ja kolme sammutusyksikköä, jotka saivat ilmatorjuntatukea rajavartioston helikopterilta. Helikopteri kaatoi liekkeihin yhteensä 8 000 litraa vettä, jonka jälkeen palomiehet jatkoivat sammutustöitä maasta käsin.

Palo saatiin hallintaan keskiviikon aikana, ja illalla palomiehet pystyivät jo keskittymään etäpesäkkeiden paikantamiseen ja sammuttamiseen.

Palon syttymissyytä ei vielä keskiviikkona tiedetty. Se on saattanut saada alkunsa jopa viikon takaisesta salamaniskusta.

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit (2)

Kommentit

Olihan tuo juu "lähettyvillä". En ymmärrä tämänkin lehden otsikointia. Luulisi, että toimitus tietää, että voimala on siellä saarella. Metsäpalo ei uhannut voimalaa millään tavalla, joten miksei otsikko voi olla: Metsäpalo Loviisassa Lappominjärven lähellä tjsp.

Turhaa huomionhakuista otsikointia mielestäni.

Tatu Chanth

Nojoo, tässä taas näkee etteivät ihmiset oikeastaan tiedä paikallisia etäisyyksiä. Tulin omalle mökille, joka on lähellä voimalaa, palopaikan ja voimalaitoksen välissä. Nautin auringonotosta, laskin pitkäsiiman voimalaitoksen itäpuolelle noin klo 21.30. Ei ollut mitään tietoa tulipalosta ennenkuin avasin tietokoneen, ja rupesin ihmettelemään

minkälainen uutispommi taas tuli. Näköjään arka aihe tämä ydinvoimala-asia on......

Lomalainen (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun