Metsäpalo riehui ydinvoimalan lähistöllä

Paikalliset
Kommentoi 2

LOVIISA | Ilmiliekeissä roihuavaa metsää sammutettiin keskiviikkona Loviisassa sammutushelikopterin avustamana. Noin neljä kilometriä Loviisan ydinvoimalasta riehunut metsäpalo havaittiin ilmasta käsin.

Paikalle riensi neljä säiliö- ja kolme sammutusyksikköä, jotka saivat ilmatorjuntatukea rajavartioston helikopterilta. Helikopteri kaatoi liekkeihin yhteensä 8 000 litraa vettä, jonka jälkeen palomiehet jatkoivat sammutustöitä maasta käsin.

Palo saatiin hallintaan keskiviikon aikana, ja illalla palomiehet pystyivät jo keskittymään etäpesäkkeiden paikantamiseen ja sammuttamiseen.

Palon syttymissyytä ei vielä keskiviikkona tiedetty. Se on saattanut saada alkunsa jopa viikon takaisesta salamaniskusta.

2 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

15.8.2012 22:14

Olihan tuo juu "lähettyvillä". En ymmärrä tämänkin lehden otsikointia. Luulisi, että toimitus tietää, että voimala on siellä saarella. Metsäpalo ei uhannut voimalaa millään tavalla, joten miksei otsikko voi olla: Metsäpalo Loviisassa Lappominjärven lähellä tjsp.

Turhaa huomionhakuista otsikointia mielestäni.

16.8.2012 01:33

Nojoo, tässä taas näkee etteivät ihmiset oikeastaan tiedä paikallisia etäisyyksiä. Tulin omalle mökille, joka on lähellä voimalaa, palopaikan ja voimalaitoksen välissä. Nautin auringonotosta, laskin pitkäsiiman voimalaitoksen itäpuolelle noin klo 21.30. Ei ollut mitään tietoa tulipalosta ennenkuin avasin tietokoneen, ja rupesin ihmettelemään

minkälainen uutispommi taas tuli. Näköjään arka aihe tämä ydinvoimala-asia on......

Osallistu keskusteluun

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantain klo 8.00 ja perjantain klo 16.00 välisenä aikana.