Korttelifutiksen otteluohjelma selvillä

PORVOO | Perinteisen Uusimaan Korttelifutiksen otteluohjelma on valmis. Pelit pelataan lauantaina ja sunnuntaina 25.–26. elokuuta Kokonniemen tekonurmella, kahdella pelikentällä.

Nuoret futarinalut mittelevät voimiaan kolmessa eri lohkossa. Lohkojako on tehty kevään Korttelifutiksen perusteella.

Ylemmässä jatkosarjassa pelaavat Hinthaaran MyPa, FC Jazz Porvoo, Huhtisten TPS, Tuorilan Kärpät, Tarkkisten HJK ja Kevätkummun HIFK.

Alemmassa jatkosarjassa ottelevat Tolkkisten Viikingit, Askolan Leijonat, Kulloon Palloseura, Hamarin Ajax, Huhtisten Honka ja Kulloon Koparit.

Nuorimmille osallistujille tarkoitetussa tulevien tähtien sarjassa palloilevat Tolkkinen United, Tarkkisten Palloseura, Porvoon Jaro, Askolan Haka ja Huhtisten Jippo.

Pelit alkavat kumpanakin päivänä aamukymmeneltä. Viimeiset ottelut alkavat kello 14.30.

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Kiitos vaan järjestäjille, oli kiva turnaus. Mutta noin jatkoa ajatellen niin voisiko niiden palkintojen laatua tarkistaa sen verran, että se kestäisi ehjänä edes kotiin asti? Mitalien nauhat on ommeltu niin onnettoman huonosti, että ne irtoilivat jo palkintojenjaossa ja lopuilla viimeistään matkalla kotiin. On saattanut monelle futaajalle tulla suru puseroon, kun mitali onkin hävinnyt matkalla.

pelaajan äiti (ei varmistettu)

Keskustelu suljettu

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantai klo 8.00 ja perjantai klo 16.00 välisenä aikana.