Butchersilla vain voitettavaa

Urheilu
Kommentoi

PORVOO | Butchers kohtaa tänään lauantaina Helsingin Velodromilla Wolverinesin amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigan välierässä. Voittaja etenee finaaliin.

Wolverines voitti runkosarjan ja hävisi vain yhden ottelun. Butchers puolestaan ylsi pudotuspeleihin rimaa hipoen huonon alkukauden jälkeen. Runkosarjassa helsinkiläiset hakivat Porvoosta 54–14-voiton, joten ennakkosuosikki on selvä.

Tilanne on kuitenkin Butchersille tuttu. Porvoolaiset aloittivat kauden kolmella tappiolla ja siitä lähtien jokainen ottelu on ollut enemmän tai vähemmän pakkovoitto. Paineiden ei siis luulisi stressaavan joukkuetta.

– Onhan siinä pointtinsa, että me olemme pelanneet tiukkoja pelejä koko ajan, kun Wolvoilla taas on ollut vähän löysää. Lisäksi meillä on koko ryhmä käytännössä kunnossa, Wolverinesilla oli viimeisellä runkosarjakierroksellakin poissaoloja. Siihen ei kuitenkaan voi luottaa, vaan oman pelin on oltava kunnossa, naulaa Butchersin valmennusjohtoon kuuluva Kari Leivoja.

Lue lisää perjantain Uusimaasta

toimitus

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantain klo 8.00 ja perjantain klo 16.00 välisenä aikana.