Lenny Kravitz perui Helsingin-keikkansa Facebookissa

Viihde
Kommentoi 1

Yhdysvaltalaismuusikko Lenny Kravitz ilmoitti keskiviikkoiltana Facebook-sivullaan peruvansa tulevan Helsingin-keikkansa.

Syyksi mies ilmoittaa uuden elokuvansa kuvausaikataulujen venymisen. Kravitz kuvaa parhaillaan New Orleansissa The Butler - nimistä elokuvaa.

– Olen odottanut innolla koko kesän, että pääsen Helsinkiin esiintymään faneilleni, ja olen todella pahoillani, että konserttia joudutaan siirtämään, Kravitz kirjoittaa.

Hänen mukaansa elokuvan kuvausaikataulu on venynyt alkuperäisestä ja sopimus velvoittaa Kravitzia jäämään kuvausten loppuun.

Kravitzin oli tarkoitus esiintyä Helsingin Hartwall-areenalla 17. syyskuuta. Uusi keikka on Kravitzin mukaan tiedossa ensi vuonna.

Konsertijärjestäjä Live Nation Finland neuvottelee parhaillaan uudesta Helsingin-keikkapäivämäärästä ensi vuodelle. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikalle. Vaihtoehtoisesti liput voi palauttaa samaan Lippupisteen myyntipisteeseen, josta liput on ostettu.

1 kommentti Kommentoi
toimitus

Kommentit

25.8.2012 00:43

Kiitos tästä, kuka tuota rääkyjää edes menisi kuuntelemaan?

Osallistu keskusteluun

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantain klo 8.00 ja perjantain klo 16.00 välisenä aikana.