Top Gear tulee ensimmäistä kertaa Suomeen ja tuo mukanaan myös mysteerisen The Stigin

Viihde
Kommentoi 7

Maailman suosituimpien auto-ohjelmien joukkoon lukeutuva Top Gear saapuu juontajiensa Jeremy Clarksonin ja James Mayn sekä mysteerikuljettajan The Stigin johdolla ensimmäistä kertaa Suomeen. Helsingin Messukeskuksessa 23.-25. marraskuuta järjestettävä areenashow Top Gear Live tarjoilee sekä häikäiseviä stuntteja että maailman kalleimpien, tehokkaimpien ja älyttömimmin tuunattujen super-autojen esittelyitä.

Top Gear Live perustuu Suomenkin televisiosta tuttuun Top Gear -ohjelmaan. Areenashow’ksi muokattu spektaakkeli on myynyt näytöksensä loppuun neljällä mantereella sekä hurmannut katsojat viimeisimpiä erikoistehosteita ja pyrotekniikkaa sisältävillä toimintakohtauksilla. Mukana on luonnollisesti myös taattua Top Gear -huumoria.

Yli 1,5 miljoonaa katsojaa ympäri maailman ovat päässeet todistamaan Top Gear Live -ilmiötä, jonka toteuttaminen vaatii 135 rekkaa, 3 laivaa, rahtilentokoneen sekä 94 autoa ja 150 rengassettiä. Messukeskuksessa tullaankin kokemaan ajosuoritusten ohella erikoistehosteita sekä 104 desibeliin kohoavia äänenpaineita.

Top Gear Live -lippujen ennakkorekisteröityminen käynnistyy torstaina 6. syyskuuta. Liput tulevat myyntiin rekisteröityneille tiistaina 11.9.2012, ja kaikille avoin lipunmyynti käynnistyy torstaina 13. syyskuuta. 

Tavallisten näytöslippujen ohella Top Gearin tosifaneille on tarjolla erikoispasseja, joilla pääsee esimerkiksi backstage-alueille tutustumaan lähemmin tapahtumassa nähtäviin ajoneuvoihin. Top Gear Liveä ei suositella alle 5-vuotiaille ja alle 16-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan ainoastaan täysi-ikäisen huoltajan seurassa.

7 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

5.9.2012 09:44

Yleisradioyhtiö BBC tekee tälläkin näytöksellä rahaa. Ja hyvä niin. Mitä enemmän BBC kerää rahaa ulkomailta, sitä halvempi on TV-lupa Englannissa. Viime vuonna BBC keräsi tällaisilla liiketoimilla yli 200 miljoonaa euroa.

Mitä tekee meidän YLE. Kerää kohta rahansa veroina ja tuhlaa niitä urakalla. Rahan teko ei Yleä muulla tavalla kiinnosta. Yle-vero kun tulee niin näppärästi suoraan tilille, vaikka tekisi kuinka huonoja ohjelmia, vaikka tusinan Mannerheim elokuvia jossain eksoottisessa maassa.

7.9.2012 14:06

Suomen kieleen on kielitaidottomien toimittajien avustuksella tuotu yhä pitempiä, yhä kankeampia ilmaisuja, kun luonnollinen kehitys puolestaan lyhentää kieltä.

Miksi siis "mysteerinen", kun on olemassa mystinen, miksi vauva on aina "kuukautinen", kun on olemassa sana kuinen. Kolmikuinen mystinen vauva on paljon kätevämpi ilmaisu kuin kolmekuukautinen mysteerinen vauva. Ja laske säästyvät kirjaimet.

7.9.2012 15:58

Todella huonoa otsikointia ja klikkausten kalastelua. Tuosta saisi kuvan että ne tulisivat tekemään ohjelmaa suomeen, eikä polttamaan kumia messukeskukseen ja naureskelemaan toisilleen...

8.9.2012 15:47

Yle tekee seuraavaksi "Suomen kansa" -elokuvan jossa kuvataan Nigerian kansaa.

9.9.2012 18:43

Top Gear on jo käynyt suomessa.
http://www.youtube.com/watch?v=2bmqdnx5R1U
Todella hyvää mainosta suomelle.

12.9.2012 15:26

Mihin Suomi mielestäsi mainosta tarvitsee? Olemmeko myymässä sitä johonkin?

Itsetunnossa täytyy olla pahasti vikaa, jos aina pitää mainostaa itseä tai kotimaata tai yleensä tehdä siitä numero. Luuletko romanialaisten hyppineen riemusta, kun Top Gear kaahasi Ceausescun hallintopalatsin kellarissa? Että päästiinpä vallan telkkuun.

Parasta eli pahinta mainosta Suomelle ovat juntit kielitaidottomat kansalaiset, ja puistoissa oksentelevat pultsarit. Siinä Suomi-kuva kehittyy, kun äijät ja ämmät virtsaavat pitkin jalkakäytäviä ja omille kintuilleen. Tätä näkevät turistit livenä.

Tätä ajatellen sen parempi, mitä vähemmän näymme tv:ssä missään.

13.9.2012 09:32

Niin mitä me 7,3 miljoonalla turistilla ja heidän tuomillaan 2,7 miljardilla eurolla tehdään? Tuolla showlla on miljoonayleisä ympäri maailmaa ja taatusti n kpl saivat ahaa elämyksen matkustaa Suomeen.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.