Osaatko käyttää nyhtökauraa, Härkistä ja Mifua? Keittiömestarin neuvoilla onnistut

Härkis-bulgogi vaatii muutaman työvaiheen ja paljon pilkkomista, mutta lopputulos on sen arvoinen.

Jukka Heiskanen

Keittiömestari ja ruokakirjailija Tatu Lehtovaara kirjoitti keittokirjan kasviproteiineista. Hän kannustaa sekaruokaa syöviäkin opettelemaan niiden käyttöä. - Ne ovat maittavia vaihtoehtoja, jos haluaa keventää ruokavaliotaan tai vain vähentää lihan syömistä, Lehtovaara kannustaa.

Jukka Heiskanen

Bulgogin kasviksia ja sieniä paistetaan pannulla vain hetkinen.

Jukka Heiskanen

Nyhtökaura sopii hyvin keittoihin, pataruokiin, tortilloihin, wokkiruokiin tai pihveiksi, kuten kuvassa.

Jukka Heiskanen

Mifua voi hyödyntää keitoissa, pataruuissa, wokeissa, salaateissa, piirakoissa ja munakkaissa.

Jukka Heiskanen

Tatu Lehtovaaran uusin ruokakirja on kattava käyttöopas kasvipohjaisille proteiineille.

Jukka Heiskanen

Tervetuloa lukemaan Uusimaata!

Oletko näköislehden ja verkkopalvelun tilaaja? Jos, klikkaa TÄSTÄ.
Eikö sinulla ole vielä tilausta? Tee tilaus TÄÄLTÄ.

Written by:

Crista Lassfolk-Feodoroff

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Testissä Härkis-härkäpapuvalmiste – näin se toimi lasagnessaNyhtökauraburgeri kaipaa mausteita – näin saat hampurilaiseen makuaOnko tattari uusi nyhtökaura? Ikivanha ruokakasvi nousi suosioon gluteenittomuuden ansiota
 

Kuntavaalit järjestetään
9. huhtikuuta 2017

 

Tärkeät päivät:

 

1. Ehdokasasettelu vahvistetaan torstaina 9.3.

2. Ennakkoäänestys kotimaassa 29.3.-4.4.

3. Vaalipäivä sunnuntai 9.4.

 

  KATSO VAALIKONEEMME