Nyt menivät Mercedes-spekulaatiot aivan uusiksi – lähtijä ei olisikaan Bottas?

Kuka ajaa F1-sarjaa ja millä autolla vuonna 2018? Formulakauden alla spekulaatiot käyvät kuumempina kuin missään muussa sarjassa.

MTV:n uutisvideo

Sebastian Vettelin sopimus Ferrarin kanssa umpeutuu kauden 2017 jälkeen. Jatko riippuu Vettelin tämän kauden tuloksista sekä välien kehittymisestä talliin.

Viime kaudella Ferrarin tallipomo Maurizio Arrivabene ilmoitti, ettei Vettelin jatko ole suinkaan varmaan, kun osapuolten raportoitiin olevan erimielisyyksiä.

Entinen F1-ajaja Mark Webber, joka Red Bullilla ajoi Vettelin tallikaverina 2009–13, ei pidä mahdottomana, että Vettel voisi ensi vuonna ajaa Mercedestä.

– Jos auto lentää ja tiimi on tulessa, Seb (Vettel) voittaa ja rakkaustarina jatkuu. Jos niin ei käy, on hänellä vaihtoehtoja muualla. Hän on etujaloillaan. Hän voi tehdä sopimuksen minkä tallin kanssa tahansa. Jos Ferrari ei rakasta häntä, tulee heillä olemaan vaikeaa, Webber sanoi Express-lehden mukaan.

– He (Ferrari) voisivat saada Lewis Hamiltonin, vaikka hänellä on sopimus voimassa. Kenet muut he voisivat ottaa?  Max Verstappenin kenties, mutta hänelläkin on sopimus, Webber jatkaa.

Tässä kuviossa Mercedeksen Valtteri Bottas voisi ehkä pitää paikkansa 1+1-sopimuksensa turvin – toisin kuin Saksassa on spekuloitu.

Webberin mukaan F1:n kannalta olisi hyväksi, jos Ferrari pärjäisi paremmin. Ferrarilla riittää kuitenkin faneja ja tiimi innostaa Italian ulkopuolellakin.

Lisää aiheesta

Hirmuinen kierros! Räikkönen kaasutti omalle sekuntiluvulleen
Written by:

Sport Content

Ota yhteyttä
 

Kuntavaalit järjestetään
9. huhtikuuta 2017

 

Tärkeät päivät:

 

1. Ehdokasasettelu vahvistetaan torstaina 9.3.

2. Ennakkoäänestys kotimaassa 29.3.-4.4.

3. Vaalipäivä sunnuntai 9.4.

 

  KATSO VAALIKONEEMME