Loviisan poliisiasemalla ei ole kesällä lupa-asiointia – näin palvelee Porvoo

Kuvituskuva.

Tanja Kuisma

Itä-Uudenmaan poliisipalveluissa on muutoksia kesäaikana, mikä kannattaa etenkin matkustusasiakirjoja tarvitsevan muistaa. Kesäloma-ajan tullen kannattaa huolehtia, että asiakirjat tulevat ajoissa uusittua.

Poliisi suosittelee lupapalveluita tarvitsevalle ajan varaamista etukäteen jonottamisen välttämiseksi. Ajan voi varata osoitteessa www.poliisi.fi tai poliisin lupapalvelunumeroista. Tutustu myös poliisin sähköisiin palveluihin; passihakemuksen ja henkilökorttihakemuksen jättäminen onnistuu nykyisin sähköisesti. Tällöin voi välttyä poliisilaitoskäynniltä kokonaan.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen lupapalvelupisteet palvelevat kesällä rajoitetusti. Porvoon poliisiasema on avoinna maanantaista torstaihin kello 8.00–16.15 ja perjantaisin kello 9.00–16.15. Samoin aukioloin toimii myös Vantaan pääpoliisiasema Kielotiellä. Järvenpään ja Hyvinkään poliisiasemat ovat avoinna kello 9.00–16.00.

Lentokentän palvelupiste palvelee kiireellisissä passiasioissa päivittäin kello 7.00–16.00. Lentokentän palvelupisteessä ei oteta vastaan normaaleja passihakemuksia, sillä etusijalla ovat lentomatkustajat.

Loviisan, Mäntsälän, Nurmijärven lupapalvelupisteet ovat suljettu 29.5.–1.9. Lisäksi Keravan yhteispalvelupisteen poliisipalvelut on suljettu 19.6.–13.8.

Muissa poliisipalveluissakin on muutoksia. Esimerkiksi rikosilmoitusten vastaanottoa varten ovat Loviisan ja Nurmijärven poliisiasemat avoinna 1.6.–31.8. maanantaisin ja perjantaisin kello 9–15. Muina aikoina asiointi tapahtuu Porvoossa ja Hyvinkäällä.

Poliisi muistuttaa, että myös rikosilmoituksen voi tehdä netin kautta. Hädässä ja kiireellisissä poliisiasioissa soita aina 112.

Written by:

Tanja Kuisma

Ota yhteyttä