Grillimaisteri haluaa naiset ulos keittiöstä ja grillin ääreen. Katso ihanat reseptit!

Viivi Laube-Pohto vaihtaa keittiössä seisomisen ilomielin ulkotiloissa grillaamiseen kesät talvet. –Elävässä liekissä on jotain primitiivistä ja meditatiivista. Ihmisen on hyvä grillata, Laube-Pohto sanoo.

Jami Jaakonen

Soijapohjainen terioyaki kastike antaa lohivartaiden makuun aasialaisen vivahteen.

Jami Jaakonen

Quesadillat valmistuvat vauhdilla ja sopivat hyvin alkuruuaksi muita grillin antimia odotellessa.

Jami Jaakonen

Porsaan kasslerista tehdyt souvlakit maustuvat parhaiten, jos niiden antaa marinoitua yön yli.

Jami Jaakonen

Grillatut banaanit täytetään suklaalla ja tarjotaan avattuina jäätelön kanssa.

Jami Jaakonen

Suositusten mukaan punaista lihaa tulisi syödä vain kolme kertaa viikossa.

Päivi Tuovinen

Tervetuloa lukemaan Uusimaata!

Oletko näköislehden ja verkkopalvelun tilaaja? Jos, klikkaa TÄSTÄ.
Eikö sinulla ole vielä tilausta? Tee tilaus TÄÄLTÄ.

Written by:

Crista Lassfolk-Feodoroff

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Onko tässä kesän grillihitti? Pekonipommi yllättää helppoudellaan