Joko tunnet amarantin ja lucuman? Katso puurofanien ohjeet trendiherkuille

Puuron uusi aika -kirjan tehneet Tuulia Järvinen (vas.) ja Tiina Strandberg ovat puurofaneja itsekin.- Terveellisyys ja herkullisuus eivät sulje toisiaan pois, kun valitsee oikeat raaka-aineet, kaksikko sanoo.

Tuulia Järvinen ja Tiina Strandberg

Cashewpähkinöistä valmistettu silkkinen kerma ja mausteinen marjakompotti muuttavat unelmaisen marjapuuron luksuspuuroksi.

Tuulia Järvinen ja Tiina Strandberg

Parane pian -puuro lohduttaa ja ravitsee. Siinä on inkivääriä, kurkumaa ja pehmeää, ravitsevaa viljaa.

Tuulia Järvinen ja Tiina Strandberg

Amarantin maanläheinen maku yhdistyy kookoksen makeuteen. Annos viimeistellään pannulla pikaisesti valmistuvalla granolalla.

Tuulia Järvinen ja Tiina Strandberg

Puuron uusi aika -kirja sisältää yli viisikymmentä yllättävää ja innovatiivista ohjetta.

Tuulia Järvinen

Tervetuloa lukemaan Uusimaata!

Oletko näköislehden ja verkkopalvelun tilaaja? Jos, klikkaa TÄSTÄ.
Eikö sinulla ole vielä tilausta? Tee tilaus TÄÄLTÄ.

Written by:

Crista Lassfolk-Feodoroff

Ota yhteyttä