Tarinoita Pitkänsillan kupeesta sai ensi-iltansa

Kulttuuri
Kommentoi 2

PORVOO | Porvoolaisen Katja Kaulasen dramatisoima ja ohjaama Tarinoita Pitkänsillan kupeesta -esitys sai ensi-iltansa eilen Helsingin Kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä. Toinen esitys on tänään lauantaina kello 14.

Tarinoita Pitkänsillan kupeesta pohjautuu ikäihmisten omiin tarinoihin Kalliosta ja se on Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyönprojekti, joka aloitettiin syksyllä 2011.

Tarinoita Pitkänsillan kupeesta on myös osa Helsinki 200 vuotta pääkaupunkina –juhlavuotta.

– Tämä on ollut aivan ihastuttavan ihana projekti. Ikäihmisillä on niin rakkaudellinen läsnäolo. Minulla on ollut 17 mieletöntä opettajaa. Olen myös päässyt tutustumaan Suomen historiaan, iloitsee projektin ja esityksen ohjaaja Kaulanen.

Mukana tässä näytelmässä on 17 ikäihmistä ja seitsemän Kallion lukion nuorta, joista osa ei ole koskaan tätä ennen ollut näyttämöllä.

Esityksen koreografia on Katja Kaulasen ja Annika Mäkeläisen. Musiikki on Metropolia Ammattikorkeakoulun musiikkiopiskelijoiden Katri Mäkeläisen ja Ville Äyräväisen käsialaa.

2 kommenttia Kommentoi
Käyttäjän Eija Quinlan kuva
Eija Quinlan

Kommentit

5.3.2012 16:09

Olen yksi uniikki tässä projektissa. Tämä oli huikea matka, jossa olen saanut olla mukana. Minulle avautui uusi ovi, josta olen ylpeä ja iloinen. Tunnen että tätä
haluan tehdä enemmänkin jos mahdollista. Kiitos että sain olla mukana.

5.3.2012 19:47

Onko enään esityksiä? Haluaisin nähdä Immun lavalla.

Osallistu keskusteluun

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantain klo 8.00 ja perjantain klo 16.00 välisenä aikana.