Kuntavaaleihin on aikaa reilu kuukausi. Kaikki ehdokkaat eivät vielä ole tiedossa ja näyttääkin siltä että varsinkin isot puoleet jäävät asettamistaan ehdokastavoitteista. Ehdokkuutensa julkistaneet ja kampanjoinnin aloittaneet ehdokkaat sinkoilevat mielipiteitä jo nyt medioissa kiihtyvään tahtiin.

Vaalit tulevat

0 kommenttia Lisää kommentti

Kiinnostus Länsirannan kaavamuutosta kohtaan houkutteli katsomaan valtuuston istunnon 13.2. livenä netin kautta. Päätös saatiin, kuten tiedetään, aikaiseksi kolmen tunnin puheiden jälkeen. Tulevaisuus näyttää, miten onnistunut se oli.

Valtuusto istuu ja haukottelee

0 kommenttia Lisää kommentti

”Sun kukka paleltuu tuolla ulkona”, yläkerran Lauri huolehti aurinkoisena tiistaina, kun mittari laski lauhan viikonlopun jälkeen nollaan.

Sekin vielä, manasin kasvia. Panin fiikukseni ulkoruokintaan syystä. Viime maanantaina töistä tullessa makuuhuoneesta lemahti makea, piimäinen tuoksu.

Ejakuloiva fiikus, mitä ihmettä?

0 kommenttia Lisää kommentti

Porvoo tunnetaan todellisuudessa nykyisin Suomessa ja myös maamme rajojen ulkopuolella kahdesta asiasta: idyllisestä vanhasta kaupungista ja Nesteen jalostamosta Kilpilahdessa. Jo näidenkin tukijalkojen varaan olisi mahdollista rakentaa dynaaminen ja menestyvä elinkeinopolitiikka.

Vauhtia elinkeinopolitiikkaan

1 kommentti Lisää kommentti

Porvoo hioo taas Taidetehtaan organisaatiota. Tarkoitus on korostaa kaupungin omistaman Event Factory Oy:n roolia (UM 23.2.). Ajatus on luoda järjestelmä, jolla taloa myyvä EF kannustetaan ponnisteluihin, jotta yhtiön saama ja Taidetehtaaseen muutoin valuva verotuki pienenee.

Joko päästään olennaiseen

0 kommenttia Lisää kommentti

Hinthaaran koulu sai nykyisiltä Porvoon päättäjiltä uuden nimen. Siitä tuli Hinthaaran sivistyskeskus ja työllisyyspolitiikan nimissä rakennusmiehiäkin työllistettiin: Koulutien itäpään katukyltti vaihdettiin uudella tekstillä varustetuksi.

Hinthaaran koulu sairastuttaa

0 kommenttia Lisää kommentti