Demarit ja vasurit ovat naama punaisena vaatineet asumis- ja toimeentulotukimenojen kasvattamista valtionbudjetissa. Miksi? Virallinen selitys: ollaan köyhän asialla.

Todellisuus on tyystin toinen. Kummatkin puolueet hallinnoivat bulvaaneidensa kautta suurta vuokra-asuntomassaa. Ay-liike on toiminnassa yksi merkittävimmistä.

Törkeää rahastusta

1 kommentti Lisää kommentti
Porvoon naapurissa asuva mökin mummo ei monien yllätykseksi ole repäissyt ihokastaan sote-uudistuksen vuoksi. Tyynenä mummo katseli sitäkin, aikooko hallitus tosiaan kompastua kiistaan, onko oikea luku 5, 12 vai 18.

Mummoa toki huolestutti, että 18-malli käynnistää mittavat rahankuljetukset etelästä pienille kituville itsehallintoalueille.

Mummon sote- nitrot

0 kommenttia Lisää kommentti

Hosumalla tehty on puoleksi purettu.

Juha Sipilä kertoo johtavansa Suomea liike-elämän opeilla.

Mikä yritys on menestynyt reseptillä, jossa päätetään, perutaan, leikataan, lisätään, liimataan, korjataan ja selitetään? Jos tästä piirrettäisiin prosessikaavio, tuloksena olisi spagettimössö.

Vatulointi, höpelöinti ja sipilöinti

7 kommenttia Lisää kommentti
Terroristit iskevät samanaikaisesti useisiin kohteisiin. Viattomia kuolee. Tuho on järkyttävä. Presidentti julistaa sodan.

Toivuttuani Pariisin iskujen aiheuttamasta ensijärkytyksestä tajusin kokeneeni tämän ennenkin.

Aatteena katkeruus

0 kommenttia Lisää kommentti
Pihtiliike on edennyt vitkaan jo monta vuotta. Toisessa sakarassa on ollut sisäisen toiminnan voima, toisessa ulkoisten tekijöiden vaikutus.

Vääjäämättömän tuntuisesti pihtiliike lähestyy loogista loppuaan.

Sipoosta itään ulottuvaa Uudenmaan 100 000 asukkaan kolkkaa on pidetty elinkelpoisena lisänä koko Uudenmaan kuvaan.

Itä-Uudenmaan alasajo

0 kommenttia Lisää kommentti
Porvooseen on kaivattu kunnollista kesäteatteria ja teatteritaloa ainakin parikymmentä vuotta.

Urheiluväen ei ole välttämätöntä itkeä yhden pallohallin perään, sillä he joutuivat nyt saman virkamiesten ja poliitikkojen vatuloinnin sudenkuoppaan kuin teatterilaiset.

Yhtä perkeleen teatteria

0 kommenttia Lisää kommentti