Nimimerkki ”Puoluetukia leikattava” kirjoitti (UM 24.5.) puoluetuesta jutun, joka sisälsi lukuisia virheitä. Oikaisen niitä tässä.

En saanut selvää, mitä nimimerkki tarkoitti kun vaati puoluetukia läpinäkyviksi. Nehän ovat jo, ovat olleet siitä lähtien, kun puoluetukea alettiin maksaa v. 1967.

Puoluetuki on jo läpinäkyvää

0 kommenttia Lisää kommentti

Suomen hallitus päätti viime viikolla humanitaarisen suojelun kategoriasta luopumista, sillä se on kansallisesti määritelty suojelun muoto, jota EU-direktiivit eivät vaadi.

Kun lakimuutos tuli voimaan, niin siihen mennessä suuri osa viime vuoden turvapaikan hakuhakemuksista oli ehditty jo käsitellä löysemmillä kriteereillä.

Mielenosoitus Porvoossa haittamaahanmuuttoa vastaan

0 kommenttia Lisää kommentti

Sampo Terho on hyvin tyytyväinen kun uusi alkoholilaki hyväksyttiin. PS omassa web-lehdessä Suomen Uutiset: Terho on hyvin iloinen että laki hyväksyttiin, hän on sitä mieltä että lakiuudistus vastaa erinomaisesti perussuomalaisten tavoitteita.

PS:n tavoite saavutettu

0 kommenttia Lisää kommentti

Moni älähti viime viikolla, kun hallitus julkisti esityksen alkoholilain uudistukseksi. Pettymys johtui pääosin viinien jäämisestä Alkoon. Hallitus päätti vapauttaa nelosoluiden myynnin ruokakaupoissa. Samalla vapautettaisiin vahvempien lonkeroiden, siiderien ja niin sanottujen limuviinojen myynti kaupoissa.

Pääkirjoitus: Alkoholilaille oikea suunta

0 kommenttia Lisää kommentti