Potra poika

Kansanedustaja Outi Mäkelä, 40, synnytti alkuviikosta pirteän pojan. Se tietää sitä, että täpärän enemmistön omaava hallitus voi suhtautua luottavaisin mielin marraskuun alussa toimitettavaan keskustan ja perussuomalaisten välikysymysten äänestykseen.

0 kommenttia Lisää kommentti

Puhu minut kyyneliin

Perjantai, Aleksis Kiven päivä. Irtoan vastentahtoisesti työpöydästä ja kävelen Kaupunginpuistoon. Ilma on kostea, mutta ei sada. Mieleni on sumea, ajatukset kuivuuttaan katkeilevat.

Linnankosken aukion avajaisissa on paljon porukkaa.

0 kommenttia Lisää kommentti

Pelisäännöt perinnöksi?

Työnantajien halajama lakkosääntöjen uudistaminen uhkaa jäädä kohta eläkkeelle siirtyvältä Lasse Laatuselta hänen seuraajalleen Ilkka Oksalalle. Viestikapulaa nämä työnantajapalatsin työmarkkinajohtajat vaihtavat sankan kutsuvierasjoukon saattelemana viides marraskuuta. Siihen mennessä on tuskin vielä paljon valmista.

4 kommenttia Lisää kommentti

Lomautettu Barbapapa

Tutut pulleat hahmot ryhtyvät opettajiksi kirjassa Barbapapan koulu. Tavallisessa koulussa lapset ovat levottomia ja vain tappelevat. Mutta Barbapapa tietää, että lapsilla on erilainen maku: eräät pitävät linnuista, toiset musiikista ja kolmannet piirtämisestä. Ja niille, jotka pitävät autoista koneoppi on kuin leikkiä.
0 kommenttia Lisää kommentti

Hallitus on työnsä tehnyt

Eduskuntavaalit olisivat näihin aikoihin, jos kesällä olisi päätetty ennenaikaisista vaaleista. Suomessa aloittaisi nyt pikavauhtia kriisihallitus, jonka päätehtävänä olisi sopeuttaa julkiset menot kansalaisten veronmaksukykyyn. Sillä olisi edessään Hetemäen lista valtion menojen leikkaamisesta.

52 kommenttia Lisää kommentti