Paljon pyykkiä pestäväksi

Kommentoi 1

Jääkiekon MM-kisat päättyivät suomalaisittain pettymykseen. Leijonat jäivät ilman mitalia, kun Tsekki otti pronssipelistä voiton maalein 3-2.

Suomen valmennusjohdolla ja koko Jääkiekkoliitolla on nyt jälkipyykin paikka. Tämän turnauksen jäljiltä pyykkivuori onkin varsin korkea.

Neljäs sija on kelpo sijoitus, mutta pelillisestikin tapahtui jotakin käsittämätöntä. Suomi voitti turnauksen kuudesta viimeisestä pelistään vain kaksi. USA-voitto puolivälierässä oli äärettömän arvokas ja se pelasti koko Suomen kiekkomaineen.

Muita ”isoja päänahkoja” kisoista ei kuitenkaan tullut, ellei sellaiseksi lasketa kisojen yllättäjää Slovakiaa, jonka Suomi voitti alkusarjassa 1-0. Loput voittonsa Suomi otti Valko-Venäjästä, Kazakstanista, Sveitsistä ja Ranskasta.

Siis kiekkomaista, joista kaikkien ei pitäisi edes pelata tässä sarjassa.

marko.enberg@lehtiyhtyma.fi

1 kommentti Kommentoi

Kommentit

6.6.2012 15:26

tyyppillistä suomalaista median säälittävää kirjoittelua ! Oltiin neljäs - hienoa ja sillä siisti ! edellä oli kolme kovaa maata :)

Osallistu keskusteluun

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantain klo 8.00 ja perjantain klo 16.00 välisenä aikana.