Keskustan presidenttiehdokkaan nimeäminen ei sujunut niin yksimielisesti kuin julkisuudesta olisi saattanut päätellä. Entinen puoluejohtaja ja pääministeri Matti Vanhanen jätti tylysti Puulavedellä kesämökkinsä saunan lauteilla myönteiseen ehdokasratkaisuun päätyneen Olli Rehnin hopealle, keskustalähteistä annetaan ymmärtää.

Vanhanen rynni Rehnin ohi

0 kommenttia Lisää kommentti

Valtio säästää ja leikkaa kaikesta mahdollisesta. Siinä menee rahat monelta hyödylliseltä kohteelta ja monia tärkeitä kohteita verotetaan lisää.

Kaikkea mahdollista verotetaan, kuten kiinteistöjä, polttoaineita, sähköä, ruokaa, työtä, asuntoja, autoja, huvituksia, ym.

Helppoa verotuloa koirista

0 kommenttia Lisää kommentti

UM 25.8 "Tässä systeemissä on jotain mätää". Siinä eläkeläinen Tarja Aurema ilmaisi huolensa Porvoon hammashoidon tilanteesta.

Hän kertoi myös tämän hetken omasta tilanteestaan muun muassa että hammashoitolaan ei pääse tarkistuttamaan hampaitaan kahdesti vuodessa ja hoito on kallista.

Asiakaspalautteita Porvoon terveydenhuollosta

0 kommenttia Lisää kommentti

Tuokiokuva eräältä sunnuntailta: lapset temppuilevat mitä eriskummallisissa telineissä leikkipuistossa, valtavat leijat huojuvat ylväinä merituulen avittamina taivaalla, kauniita kasvi-istutuksia, nurmella piknikhuopia, kaikkialla perheitä ja ulkopaikkakuntalaisia kuten minä.

Paikka: Katariinan Meripuisto, Kotka.

Sahaniemi sittenkin puistoksi?

0 kommenttia Lisää kommentti