Tapasin kuntavaaliehdokkaan. Kumpikin meistä oli alusvaatteisillaan, joten kohtaamisen avoimuudelle oli kohtuullisen hyvät edellytykset. Olimme uimahallin pukuhuoneessa kahden, ja kaappimme olivat tietenkin lähes vierekkäin, niin kuin aina käy.

Puolue, mikä sinä olet?

0 kommenttia Lisää kommentti

Demarien, keskustan ja kokoomuksen gallup-kannatus on tasoissa. Kukaan ei ole toistaan merkittävästi suurempi. Silti koolla on merkitystä.

Koko määrää useissa kaupungeissa, kuka saa pormestarin paikan. Helsingissä puolueiden keskinäiset voimasuhteet ratkaisevat, rakennetaanko kaupunkiin suurmoskeija.

Valitse arvot tai mielikuvat

7 kommenttia Lisää kommentti

Ensin tulivat lammikot, niistä tiesin, että olin nukahtanut. Seuraavaksi veitset. Kolmantena jotakin hirveän kiinnostavaa vuoriin liittyvää. Sitten heräsin. Kirjoitin muistikirjaan tämän päiväunen, jossa oli selkounen piirteitä.

Öinen jatkokertomus

0 kommenttia Lisää kommentti

On tietysti nurinkurista, että samat tahot, jotka juuri ovat olleet ajamassa päätökseen ratkaisun, joka muodostaisi vakavan uhan keskustalle, yhtäkkiä haluavat ryhtyä puhumaan keskustan kehittämisestä.

Mikä keskusta?

0 kommenttia Lisää kommentti

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on tehnyt viikolla tarkastuksia isännöintialan yrityksissä ja Isännöintiliitossa selvittääkseen, onko alalla syyllistytty kilpailua rajoittaviin menettelyihin. Asiasta uutisoineen Kauppalehden mukaan virasto korostaa, että menettely ei tarkoita, että laittomuuksia olisi tapahtunut.

Selvitys, joka koskettaa monia

0 kommenttia Lisää kommentti