Ismo Risku väittää (UM 30.4.), että eläkeindeksin korottamiselle palkka-indeksiksi ei ole perusteita. Juuri päinvastainen on jo todistettu. Taannoiset työeläkemaksujen korotukset ja seurannut työeläkevarojen huima kasvu osoittavat, että ei ollut todellisia perusteita samanaikaisesti eläkeindeksin heikennyksille, jopa kahteen kertaan.

Eläkeindeksin heikennyksille ei ollut perusteita

0 kommenttia Lisää kommentti

Pannaan kouluista ilmastoinnit kiinni illoiksi ja viikonlopuiksi. Sitten vuokrataan kalliilla hinnalla parakkeja sisäilmaongelmien takia. Näitten päättäjien oikea paikka olisi linnassa ja pitäisi pistää ne maksumiehiksi.

Onko se oikein, että tollasilla hölmöyksillä sairastutetaan ihmiset.

Usko Takkumäki

Kyllä on hölmöläisten touhua

0 kommenttia Lisää kommentti

Tapani Mansikkalalle oli hyytävä kokemus lukea kirjoitustani (UM 24.4.) turvapaikanhakijoiden asuttamisesta. Hänen vastineessaan (UM 1.5.) ei kuitenkaan ollut muuta konkreettista huomautettavaa kuin että olisin esittänyt "väärän ja vähättelevän tulkinnan" turvapaikanhakijoiden osaamistaustoista.

Vastaus Mansikkalalle turvapaikanhakijoista

0 kommenttia Lisää kommentti

Eilen (2.5.) kuulin vanhustenhuollon ylilääkäriltä TV:n haastattelussa suurin piirtein näin: Täytyisi saada enemmän veronmaksajia, jotta voidaan hoitaa vanhusten asiat tulevaisuudessa.

Tämän ymmärrän.

Osaisiko joku vastata?

0 kommenttia Lisää kommentti

Suhteemme on kestänyt jo yli 30 vuotta, enkä pysty enää elämään päivääkään ilman sinua. Tämä on enemmän riippuvuutta kuin todellista tarvetta. Oikeasti tulisin toimeen ilman sinuakin, mutta maailma on muuttunut niin, että meidät on sidottu yhteen, halusin tai en. Kaikkialla oletetaan, että en tule toimeen ilman sinua.

Puhetta tietokoneelle

0 kommenttia Lisää kommentti