Yle-veronmaksaja saa valittaa

Veronmaksajalla on oikeus valittaa - rahojensa vastineeksi. Olen Yle-veronmaksaja, siis valitan.

Kuka piru on keksinyt Ylen tv-uutisten omahaastattelut. Ne joissa uutisankkuri kääntää ahterin katsojalle, katsoo isoon ruutuun ja kysyy, että Jyrki, miten Madridissa on uutisoitu tämä lento-onnettomuus.

0 kommenttia Lisää kommentti

Euroopan haaste

Toimittajien viisaus on monesti lainatavaraa. Ammatin hyviin puoliin kuuluu kuitenkin se, että lainoista ei joudu maksamaan korkoa, varsinkaan jos muistaa mainita, kuka lainanantaja oli. Aina tämä ei ole mahdollista ”kerronnan dramaturgian” takia.
0 kommenttia Lisää kommentti

Kaikki puhaltamaan yhteen digi-hiileen

Parikymmentä vuotta sitten olin vieraana keskieurooppalaisen paperitehtaiden omistajan alppihuvilassa, kun isäntä laukoi totuuksia suomalaisten myyntitaidosta: ”Teillä on suurimmat ja nopeimmat paperikoneet ja sitten te vielä myytte halvimmalla, ja jos se ei muuten onnistu, te devalvoitte!”.

Silloin vielä tuotantovälineet, assetit olivat ratkaise

0 kommenttia Lisää kommentti

Ilo irti Ikeasta

Sunnuntaina kello 12 Ikean parkkipaikalta on lähes mahdoton löytää tyhjää ruutua. Se on hetki, jolloin liike avautuu. ”Täälläkö kaikki ovatkin” -ilmiön ihmettelemiseen meni tovi viikko sitten sunnuntaina sänkyostoksilla.

Edellisen kerran pysäköintiruutua oli yhtä vaikea löytää Loviisan terveyskeskuksen edustalta.

0 kommenttia Lisää kommentti

Suomi sumussa

Tiedämme kaikki, että Suomessa asiat eivät ole hyvin. Talous yskii, on työttömyyttä, vaalit ovat tulossa, mutta äänestäminen tuntuu vaikeammalta kuin koskaan.

Hallituksessa olleiden puolueiden lupaukset muutoksista kuulostavat ontoilta. Miksi ne onnistuisivat paremmin nyt kuin edellisellä kaudella?

0 kommenttia Lisää kommentti

Ei puhuta tästä mitään

Oikeuksien määrä ja velvollisuuksien hinta ovat nousseet sietämättömiksi.

Kansa on jakautunut kahtia. Toinen osa porukasta vaatii itselleen lisää ja toinen osa kieltäytyy maksamasta lisää. Kyse ei ole varakkaiden verokapinasta, vaan keskiluokan maksukyvyn loppumisesta.

81 kommenttia Lisää kommentti