Kilpaurheilun seuraaminen on tyypillistä ajanvietettä suomalaisille. Harva kuitenkaan tietää, mitä huipulle pääseminen ja siellä urheileminen vaatii.

Jokapäiväinen tiukka treenaaminen täytyy aloittaa jo nuoressa iässä jos pyrkii ykköseksi. Harjoitustunteja viikossa kertyy lähemmäs kahtakymmentä, monelle enemmänkin.

Kilpaurheilu – antoisaa jauhamista

0 kommenttia Lisää kommentti

Olitte yhteisvoimin järjestäneet upean itsenäisyysjuhlan aiheena Alva Forsius. Näin tämä porvoolainen vaikuttaja tuli kertaheitolla tutuksi koulun 650 oppilaalle.

He saivat pienimmästä suurimpaan runsaan annoksen tietoa suomalaisten historiasta.

Mahtavaa, AE-koulu!

0 kommenttia Lisää kommentti

Se päättää, joka maksaa, on yritysjohtajien periaate. Euro ratkaisee.

Guggenheimia ajoivat ne, joilla ei ollut rahaa vaan vaatimus: veronmaksajien pitää taata heidän velkansa. Kun veronmaksajat päättivät, etteivät maksa Guggenheimia, eurosta tuli väärä konsultti. Ratkaisu ei kelvannut velallisille.

Raha saa ratkaista

10 kommenttia Lisää kommentti

Kaupunkisuunnittelupäällikkö Eero Löytönen oli Östnyland lehden haastattelussa löytänyt itseään tyydyttävän vastauksen siihen miksi Keskon hypermarketin tarjoaminen Porvoon joen länsirannalle on kohdannut niin laajaa ja voimakasta arvostelua tavallisten porvoolaisten parissa.

Muutos- vastarintaa

0 kommenttia Lisää kommentti

Uusimaa-lehden pitkäaikaisena tilaajana luin suru-uutisen kaupunginvaltuutettu Kalevi Väisäsen kuolemasta.

En koskaan saanut tilaisuutta tuntea häntä henkilökohtaisesti kovin läheisesti, mutta mieltäni lämmitti monena vuonna hänen taitava sanankäyttönsä Uusimaa-lehden ahkerana mielipidekirjoittajana.

Kaksi sukupolvea: talvisota ja ilmastonmuutos

0 kommenttia Lisää kommentti