Porvoosta on vuosia kaivattu suoraa junayhteyttä Helsinkiin, mutta rantaradalle ei löydy eduskunnalta tukea eikä rahoitusta.

Henkilöjunaliikenteen ratainvestointi olisi mittava ja sen kannattavuus riski, ellei palvelun käyttämiselle löytyisi riittävää alueellista väestöpohjaa.

Junarata Porvooseen on realistinen!

0 kommenttia Lisää kommentti

Ministeri Petteri Orpo toppuutteli TV-haastattelussa pitkään jäissä olleiden palkkojen korottamisaikeita. Nollalinjaa on jatkettava, vaikka merkit paremmasta ovatkin näköpiirissä.

Tämä näkemys ei näytä saaneen kannatusta ainakaan Porvoossa, jossa uudelleen valittujen virkamiesten palkkoja nostettiin uusien sopimusten myötä.

Säästölinja ei näytä koskevan kaikkia

0 kommenttia Lisää kommentti

Onko sellaisia syntejä, joille ei ole anteeksiantoa? Kysymys on tullut ajankohtaiseksi RKP:n keskuudessa europarlamentaarikko Nils Torvaldsin ilmoitettua, että hän on käytettävissä puolueen presidenttiehdokkaana ensi vuoden vaaleissa.

Syntien anteeksianto

0 kommenttia Lisää kommentti

Toukokuu on kiva kuukausi. Kesä on jo ovella. Grillit ja kesätuolit kaivetaan varastoista.

Toukokuuhun mahtuu kuitenkin ainakin yksi vähemmän mukava asia: veroehdotuksen tarkistaminen. Hikeä pukkaa, kun edellisvuoden lippuja ja lappuja etsitään piirongin pohjalta viimeisenä palautuspäivänä.

Kuka maksaa vilungin?

4 kommenttia Lisää kommentti

Helatorstaina piti olla aikaa miettiä, mitä suuria tähän kirjottaisi. Mauno Koivisto kuitenkin varasti ajan. Tuli väkisin mietittyä hänen uraansa.

Hienosti hänestä puhuttiin ja kirjoitettiin.

Itse olen taipuvainen ajattelemaan häntä edustamansa aatteen edustajana ja työn täydentäjänä.

Suurmies sotki pään

0 kommenttia Lisää kommentti