Kun kuntapolitiikan päättäjät eivät pystyneet tekemään ryhmäpäätöksiä vahvan lobbauksen alla.

Kyllä tästä on oltava todella huolissaan, koska ilman syyseuraukset ymmärtävää tahtotilaa syntyy vain vahinkoa. Vrt. esimerkiksi Matti Nuutti ”Sittarista” 23.1. UM: Kyse ei ole ”arvoista vaan aiheesta”.

Onko syytä olla huolissaan?

0 kommenttia Lisää kommentti

Jari Lindströmillä (ps.) ei ole ollut helppoa. Hänen nousunsa oikeusministeriksi nostatti odotetusti kohinaa, sillä hän ei ole juristi vaan kemian laborantti. Lindström on valtiotieteen maisteri Leena Luhtasen (sd.) lisäksi vasta toinen oikeusministeri, jolla ei ole lainopillista tutkintoa.

Lindströmillä vastapuhuria

3 kommenttia Lisää kommentti

Monella taisi mennä aamukahvi väärään kurkkuun, kun helmikuun alussa lanseerattu Pelasta pimppi – Seis silpomiselle -kampanja rävähti silmille. Onhan slogan aika rehvakkaasti muotoiltu. Mutta olisiko vaatimatonta ulospanoa noteerattu lainkaan näillä leveysasteilla? Kysehän on kuitenkin lähinnä afrikkalaistyttöjen kohtalosta.

Pääkirjoitus: Pimppiheijastin ottaa kantaa

0 kommenttia Lisää kommentti

Viikolla tuli osuttua penkkareiden karkkisateeseen. Kiitos, eivät enää maistu – mutta saipa ärsykkeen muisteloon.

Kuorma-auton lavalla melskanneet loivat jotenkin pakkopullamaisen kuvan, vaikka luulen tietäväni, miten hyvältä siellä tuntuu.

Abien karkkisateessa

0 kommenttia Lisää kommentti

Ehdokashankinnan loppukiri alkaa olla käsillä. Suurin osa puolueista taitaa joutua tyytymään aiempaa pienempään ehdokassaaliiseen.

Mielestäni paikallisia luottamushenkilöillä ja puolueilla olisi mahdollisuuksia muuttaa tätä kehityskulkua. Seuraavassa muutamia ideoita.

Kuntavaaliehdokkaat haussa

0 kommenttia Lisää kommentti