Päättyvän viikon isoja uutisaiheita valtakunnan medioissa ovat olleet Aleppon äärimmäinen hätä, Mosulin valtauksen aloitus ja sen pelottavat seuraukset, Yhdysvaltain presidentinvaalit ja nuoren norjalaisnaisen huulet.

Kahden ensimmäisen seuraaminen on niin tuskaista, että niitä alitajunta työntää syrjään.

Viikon isot uutiset

0 kommenttia Lisää kommentti

On kestämätön ajatus, että koko Itäisen Porvoon alueen jättäminen ilman koulua ja toimivia päivähoitopalveluja on Porvoolle vaihtoehto.

Jo hallintolaissa velvoitetaan kuntia asukkaidensa tasapuoliseen kohteluun ja yhtäläisiin mahdollisuuksiin keskeisten palvelujen saavutettavuudessa.

Kohti rakentavaa yhteistyötä

0 kommenttia Lisää kommentti

Porvoon kaupunginjohtajan talousarvioesityksessä vuodelle 2017 ehdotetaan, että varhaiskasvatuksen hoitajamitoitusta nostettaisiin yli kolmevuotiaiden ryhmissä suhdelukuun yksi hoitaja kahdeksaa lasta kohden, niissä päiväkodeissa, joissa se on mahdollista. Nyt luku on yksi hoitaja seitsemää yli kolmevuotiasta kohden.

Lapsiryhmiä ei tule suurentaa

0 kommenttia Lisää kommentti

Itä-Uudenmaan ammatillisen koulutuksen uudelleen järjestelyjen valmistelussa on noudatettu erittäin huonoa hallintokäytäntöä.

Tämän täysin epädemokraattisen valmistelun ulkopuolelle on jätetty muun muassa Loviisan kaupunki, Askolan kunta ja Itä-Uudenmaan ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä.

Osakeyhtiö on taloudellisesti huono vaihtoehto

1 kommentti Lisää kommentti