Kuninkuusmatka

Vieläköhän ihminen saisi kerran seurata hiihdon arvokisojen kuninkuusmatkaa.

Falunissa toki hiihdetään sunnuntaina miesten viiskymppiä ja vielä perinteisellä, mutta yhteislähtönä. Jotta viidenkympin kisa saa kuninkuusmatkan arvon, se pitää hiihtää perinteisellä ja väliaikalähtönä.

0 kommenttia Lisää kommentti

Luottamus ratkaisee

Suomi valmistautuu eduskuntavaaleihin vakavammissa tunnelmissa kuin pitkiin aikoihin. Päivän uutiset ovat enimmäkseen mollivoittoisia.

Ukrainassa jännitetään, saadaanko todellinen tulitauko vihdoin aikaan. Pariisi ja Kööpenhamina ovat joutuneet muutaman viikon sisällä veristen terrori-iskujen näyttämöksi.

3 kommenttia Lisää kommentti

Pirulliset mielipidetutkimukset

Poliittisen viihteen erään kestoilmiön muodostavat mielipidetutkimukset. Jokaisen median jokainen politiikan toimitus katsoo asiakseen tai velvollisuudekseen vähintään kerran kuussa julkaista suurempien mediatoimijoiden teettämiä mielipidetutkimuksia poliittisen kentän liikkeistä.
0 kommenttia Lisää kommentti
Lauantai 21.2.2015 - 08.30

Jokirannan Citymarket

Kun kuulin ensimmäisen kerran, että uutta Citymarketia suunnitellaan Porvoonjoen rantaan Taidetehtaan edustalle, en uskonut.

Ei siksi, ettenkö luottaisi Keskon kykyyn arvioida investointien kannattavuutta, vaan siksi, että kyseinen suunnitelma ei oikein sopinut yhtiön aikaisemmin asettamiin reunaehtoihin.

1 kommentti Lisää kommentti

Mistä koivuhalot on tehty?

Valtiopäiväedustajien vaikutusmahdollisuudet ovat kansanedustaja Reijo Tossavaisen (ps.) mukaan varsin rajalliset. Edustajien tekemät sadat aloitteet heitetään valiokunnissa melkein suoralta kädeltä roskakoriin. Vain jos allekirjoittajia on yli sata, asiaan perehdytään vähän tarkemmin. Kansalaisaloitteetkin saavat paremman kohtelun.

3 kommenttia Lisää kommentti