Porvoossa asiointi on nykyään teknologista. Saadakseen yhteyden kaupunkiin, sen johonkin työntekijään tai virkamieheen täytyy täyttää verkossa yhteydenottolomake.

Näin joutuu toimimaan, jos ei etukäteen esimerkiksi uutena asukkaana tiedä, kenen puoleen pitäisi kääntyä.

Miten Porvoossa asioidaan?

0 kommenttia Lisää kommentti

Kukaan meistä ei välty menetyksiltä. Ennemmin tai myöhemmin rakas ihminen jättää – tavalla tai toisella. Päättyneen parisuhteen jälkeen voi tarkistaa Facebookista, kuinka exällä menee. Kuolema sen sijaan on lopullinen.

Suru ei vanhene koskaan

0 kommenttia Lisää kommentti

Valtuusto päätti vuonna 2014, että kaupunki rakentaa Tolkkisiin uuden ruotsinkielisen koulun ja kaksikielisen päiväkodin. Silloin kun valtuusto teki päätöksensä, oli varmasti tehty kaikki tarvittavat tutkimukset ja arviot siitä mitä tarvittiin ja mitä lapsille oli parasta. Kun päätös tehtiin ei kuultu hiiskaustakaan virkamiehiltä.

Valtuusto – tehkää oikea päätös!

0 kommenttia Lisää kommentti

Juhannuksen viettoa leimasi Iso-Britannian kansanäänestyksen tulos irrottautua EU:sta. Suomalaisten reaktiot vaihtelivat tyrmistyksestä pettymykseen ja iloonkin.

Moni poliitikko myös kiirehti esittämään huolensa. Tulosta luonnehdittiin dramaattiseksi – kovaksi iskuksi Euroopan taloudelle ja poliittiselle tilanteelle.

Pääkirjoitus: Huoli leimasi Brexit-reaktioita

0 kommenttia Lisää kommentti