Valtio säästää ja leikkaa kaikesta mahdollisesta. Siinä menee rahat monelta hyödylliseltä kohteelta ja monia tärkeitä kohteita verotetaan lisää.

Kaikkea mahdollista verotetaan, kuten kiinteistöjä, polttoaineita, sähköä, ruokaa, työtä, asuntoja, autoja, huvituksia, ym.

Helppoa verotuloa koirista

0 kommenttia Lisää kommentti

UM 25.8 "Tässä systeemissä on jotain mätää". Siinä eläkeläinen Tarja Aurema ilmaisi huolensa Porvoon hammashoidon tilanteesta.

Hän kertoi myös tämän hetken omasta tilanteestaan muun muassa että hammashoitolaan ei pääse tarkistuttamaan hampaitaan kahdesti vuodessa ja hoito on kallista.

Asiakaspalautteita Porvoon terveydenhuollosta

0 kommenttia Lisää kommentti

Tuokiokuva eräältä sunnuntailta: lapset temppuilevat mitä eriskummallisissa telineissä leikkipuistossa, valtavat leijat huojuvat ylväinä merituulen avittamina taivaalla, kauniita kasvi-istutuksia, nurmella piknikhuopia, kaikkialla perheitä ja ulkopaikkakuntalaisia kuten minä.

Paikka: Katariinan Meripuisto, Kotka.

Sahaniemi sittenkin puistoksi?

0 kommenttia Lisää kommentti

Syksy ja pimeä ankeus tulossa. Maailma sekaisin, työttömyyttä, velkaa, tulevaisuus muutoksen kourissa, pelottavaa.

Näinhän me suomalaiset pessimistit ajattelemme. Ei mistään kuitenkaan mitään tule ja parasta vastustaa kaikkea muutosta jo ennakolta varmuuden vuoksi.

Asenne valaisee syksyn

0 kommenttia Lisää kommentti

"Aion maalata puutalon, joka viimeksi maalattiin vesiohenteisella maalilla noin 30 vuotta sitten. Vanha maali irtoaa liuskoina, joistakin kohdista kokonaan. Talo on nyt kesäkäytössä kolme viikkoa vuodessa, muutoin kylmillään. Mitä maalia käytän?” kysyy Lapinhullu Helsingistä.

Moottoriöljy maalissa

0 kommenttia Lisää kommentti