Lokakuusta lähtien sosiaalinen media täyttyi #metoo-kampanjan kirjoituksista, kun ihmiset jakoivat kokemuksiaan seksuaalisesta häirinnästä. Kertomukset olivat järkyttäviä ja tuttuja. Minä, monen muun lailla, tiesin jo alakouluikäisenä sen, mistä nyt puhuttiin somessa.

Näpit irti nuorista

4 kommenttia Lisää kommentti

Aurinkoisella ja myötäsukaisella asenteella päin päivän aiheita, ettei päästä syyttelemään marisevasta tuuleen huutelemisesta. Tarkkana on tietysti oltava, sillä seksuaalinen häirintä ja ruotsin kieli ovat hyvin hienojakoisia asioita.

Iloa ja valoa

0 kommenttia Lisää kommentti

Tyhmät kunnat eivät ymmärrä, miksi pitäisi tulla sote ja maakunta. Vaikeaselkoinen, monimutkainen, epätäsmällinen, sanovat tyhmät kunnat hallituksen lakiluonnoksista. Ei vaikutusarviota, missä riskianalyysi, tyhmät kunnat huutavat. Sisältää huomattavia riskejä!

Tyhmä, tyhmä, tyhmä

0 kommenttia Lisää kommentti

Suuren sosialistisen vallankumouksen satavuotisjuhlaa on Venäjällä vietetty sordiino päällä. Toki kumouksen synnyttämä järjestelmä kaatui jo yli 20 vuotta sitten, mutta oli se kuitenkin historiallinen tapahtuma joka järisytti Venäjää ja osaa muuta maailmaa. Mao Tse Tungin Kiina ja Ho Chi Minhin Vietnam ovat vain pari esimerkkiä.

Venäjän kuopattu vallankumous

0 kommenttia Lisää kommentti

Täällä se taas on, tämä vuoden pimein aika. Jouluvalot ovat syttyneet, mutta viime vuosien tapaan lunta saadaan varmasti odottaa joulun yli. Olosuhteet ovat oivat täydelliselle kaamosmasennukselle. Kovin helposti se veisi mukanaan, jos sille antautuisi. Mutta auttaisiko, jos tarkastelisin tätä maailman menoa tällä kertaa positiivisuuden kautta.

Loppuvuosi tuo iloa

0 kommenttia Lisää kommentti

Kaikkea sitä tulee mietittyä, kun uni katkeaa.

Olen pätkänukkuja ja tunnen kaltaisiani, jotka heräävät aamukolmelta pohtimaan ratkaisuja oman elämän kipupisteistä väestöräjähdyksen hillitsemiseen.

Palomiehen unirytmi

1 kommentti Lisää kommentti