Yritysjohtajia kepitetään pysymään kaidalla tiellä rikoslain, arvopaperimarkkinalain ja julkisuuden kirouksella.

Yritysjohtoa rangaistaan valehtelusta, tietojen pimittämisestä tai vehkeilystä, joka vaikuttaa asiakkaisiin, henkilöstöön, omistajiin tai yhtiön arvostukseen.

Sori vaan, ei tunnu missään

3 kommenttia Lisää kommentti
Sanotaan usein, että menneisyydellä on pitkät varjot. Euroopan integraatiokehityksen ylle on laskeutumassa juuri tällainen menneisyydestä lähtöisin oleva uhka. Valtava pakolaiskriisi ja terrorismi muodostavat huomattavan uhan Euroopan unionin yhteistyökyvylle.

Integraatio vaakalaudalla

0 kommenttia Lisää kommentti

Demarit ja vasurit ovat naama punaisena vaatineet asumis- ja toimeentulotukimenojen kasvattamista valtionbudjetissa. Miksi? Virallinen selitys: ollaan köyhän asialla.

Todellisuus on tyystin toinen. Kummatkin puolueet hallinnoivat bulvaaneidensa kautta suurta vuokra-asuntomassaa. Ay-liike on toiminnassa yksi merkittävimmistä.

Törkeää rahastusta

7 kommenttia Lisää kommentti
Porvoon naapurissa asuva mökin mummo ei monien yllätykseksi ole repäissyt ihokastaan sote-uudistuksen vuoksi. Tyynenä mummo katseli sitäkin, aikooko hallitus tosiaan kompastua kiistaan, onko oikea luku 5, 12 vai 18.

Mummoa toki huolestutti, että 18-malli käynnistää mittavat rahankuljetukset etelästä pienille kituville itsehallintoalueille.

Mummon sote- nitrot

0 kommenttia Lisää kommentti

Hosumalla tehty on puoleksi purettu.

Juha Sipilä kertoo johtavansa Suomea liike-elämän opeilla.

Mikä yritys on menestynyt reseptillä, jossa päätetään, perutaan, leikataan, lisätään, liimataan, korjataan ja selitetään? Jos tästä piirrettäisiin prosessikaavio, tuloksena olisi spagettimössö.

Vatulointi, höpelöinti ja sipilöinti

9 kommenttia Lisää kommentti
Terroristit iskevät samanaikaisesti useisiin kohteisiin. Viattomia kuolee. Tuho on järkyttävä. Presidentti julistaa sodan.

Toivuttuani Pariisin iskujen aiheuttamasta ensijärkytyksestä tajusin kokeneeni tämän ennenkin.

Aatteena katkeruus

0 kommenttia Lisää kommentti
Pihtiliike on edennyt vitkaan jo monta vuotta. Toisessa sakarassa on ollut sisäisen toiminnan voima, toisessa ulkoisten tekijöiden vaikutus.

Vääjäämättömän tuntuisesti pihtiliike lähestyy loogista loppuaan.

Sipoosta itään ulottuvaa Uudenmaan 100 000 asukkaan kolkkaa on pidetty elinkelpoisena lisänä koko Uudenmaan kuvaan.

Itä-Uudenmaan alasajo

0 kommenttia Lisää kommentti