Vessoja kansalle

Poliitikot eivät mielellään puhu vessoista. Käymälöiden tai viemäriverkoston puolustamisesta ei tällä selfieiden ja loaferien vuosikymmenellä tipu pisteitä, vaikka kyse on kansanterveydellisesti ja ekologisesti huipputärkeistä asioista.

24 kommenttia Lisää kommentti

Posti menee uuteen mylläykseen

Itella luopuu Suomessa nimestään ja korvaa sen vanhalla Posti-nimellä. Nimenmuutos ei kuitenkaan muuta tappiollista postitoimintaa voitolliseksi.

Ulkomaiset kuljetus- ja varastointipalvelut jatkavat Itellana ja taloushallinnon tietotekniikkapalveluja hoitava Opus Capita säilyttää toistaiseksi nimensä.

7 kommenttia Lisää kommentti

Terveysterrorismi

Jo vanhat roomalaiset tiesivät sen: Terve sielu terveessä ruumiissa. Joidenkin mielestä kyseessä on väärintulkinta. Lause on vain osa pidemmästä, joka kuuluu: sinun pitää rukoilla, jotta saisit terveen sielun terveeseen ruumiiseen.
0 kommenttia Lisää kommentti

Sipoon susi

Ystäväni, puoluetoverini ja entisen poliittisen kilpailijani Ulf Sundqvistin ura on ollut häikäisevää nousua, vallankahvassa ohjailua sekä dramaattista romahdusta. Jotkut ovat verranneet häntä kreikkalaisen taruston Ikarokseen, joka nousi liian lähelle aurinkoa.
0 kommenttia Lisää kommentti

Uusi kieltolaki

Tuntevatko ministerimme historiaa? Jos tuntisivat, virhettä ei toistettaisi ja uusi kieltolaki ilmastolain muodossa olisi jäänyt säätämättä. Viinan polton ja myynnin kieltolaki 1920- ja 1930-luvuilla oli lainsäädännön irvikuva.

49 kommenttia Lisää kommentti