Tapani Mansikkalalle oli hyytävä kokemus lukea kirjoitustani (UM 24.4.) turvapaikanhakijoiden asuttamisesta. Hänen vastineessaan (UM 1.5.) ei kuitenkaan ollut muuta konkreettista huomautettavaa kuin että olisin esittänyt "väärän ja vähättelevän tulkinnan" turvapaikanhakijoiden osaamistaustoista.

Vastaus Mansikkalalle turvapaikanhakijoista

0 kommenttia Lisää kommentti

Eilen (2.5.) kuulin vanhustenhuollon ylilääkäriltä TV:n haastattelussa suurin piirtein näin: Täytyisi saada enemmän veronmaksajia, jotta voidaan hoitaa vanhusten asiat tulevaisuudessa.

Tämän ymmärrän.

Osaisiko joku vastata?

0 kommenttia Lisää kommentti

Suhteemme on kestänyt jo yli 30 vuotta, enkä pysty enää elämään päivääkään ilman sinua. Tämä on enemmän riippuvuutta kuin todellista tarvetta. Oikeasti tulisin toimeen ilman sinuakin, mutta maailma on muuttunut niin, että meidät on sidottu yhteen, halusin tai en. Kaikkialla oletetaan, että en tule toimeen ilman sinua.

Puhetta tietokoneelle

0 kommenttia Lisää kommentti

Eduskunnan eräkerhon puheenjohtaja Antti Rantakangas (kesk.) ja Reijo Hongisto (ps.) sekä tarkkailijat Pirkko Mattila (ps.) ja Katja Hänninen (vas.) matkasivat suurin toivein viime viikon hyljejahtiin Perämerelle. Vahvistuksena olivat vielä eräkerhon sihteeri Esa Särkkä ja Suomen metsästäjäliiton puheenjohtaja Lauri Kontro.

Hyljejahdissa saaliiksi vesiperä

0 kommenttia Lisää kommentti