Keskustelut

Taidetehtaan liiketilat keskustahinnoissa

PORVOO | Porvoon kaupunki etsii Aktian avustuksella vuokralaisia kolmeen liiketilaan saneeratun Taidetehtaan pohjoissiivessä. Suurimman eli 108,5-neliöisen tilan arvonlisäverollinen kuukausivuokra on 3 336 euroa. Kiinteistönvälittäjä Mikael Strömfors Aktiasta arvioi hintapyynnön olevan linjassa Porvoon keskustan hintatason kanssa.

Lue koko juttu

toimitus
5 kommenttia Kommentoi

Kommentit

24.4.2012 20:02

Tämä on Porvoon kaupungin kiinteistöbisnestä. Kaupunki on vuokrannut tiloja, joita se ei itse tarvitse, ja yrittää nyt epätoivoisesti löytää niihin vuokralaisia.

27.4.2012 13:20

nyt löytyy tyhjää tilaa muualtakin kuin kuninkaanportista :)

27.4.2012 14:02

Kevät on monille rankkaa aikaa kun luonto herää ja kirkkaus on huikaisevaa. Samalla on tämä oma tila ainaisena riesana. Olkaamme kuitenkin iloisia ja optimistisia: nyt on mitä markkinoida ja firmoja on maailma täynnä. On kotiperäisiä on ulkomaisia ja jopa venäläisä jotka odottavat kaupungin kontaktia ja ovat valmiita milloin tahansa aloittamaan keskustelut Porvooseen tulosta. Miten olisi nimet Gigantti (taidekeskukseen)
IKEA (kuninkaanporttiin) Guggenheim (länsirannalle) ja Rosneftexport Tolkkisiin?

27.4.2012 15:17

Kaupunki tukee tiettyjä yrittäjiä reilusti, kun maksaa vuokraa vaikkei käytä tiloja mihinkään.
Kuinkahan tarkat rajaukset on laitettu liikkeille, mitkä voisivat noissa tioissa toimia? Niistähän voitaisiin Porvoon oma punaisten lyhtyjen alue, koska sitähän turistit hakee.

30.4.2012 11:43

Klara Wappen - yes kaikki nuo tänne - Guggenheimerit ja muut tulevat tänne kiljuen, koska kaupunki varmaan maksaisi nämäkin rakennelmat jos vain saisi ne tänne - Porvoolla kun on pohjaton kirstu ja herrojen suuruudenhulluudella ei ole rajaa :) :)

Osallistu keskusteluun

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantain klo 8.00 ja perjantain klo 16.00 välisenä aikana.