Keskustelut

Porvoon-junat vielä pitkään museopelejä

PORVOO | Joukkoliikenne Itäisellä Uudellamaalla pysyy vielä pitkään bussien varassa. Porvoon rautatieasemalle ei odoteta pariinkymmeneen vuoteen muita kuin museojunia.

Lue koko juttu

Samu Karvala
4 kommenttia Kommentoi

Kommentit

23.5.2012 16:07

mitä sitten - koko kaupunkihan elää museoajassa....

23.5.2012 16:23

Niin, Lahteen rakennettiin oikorata ja myös Helsinki-Lohja välille rakennettaneen junarata henkilöliikenteelle jo ennen Porvoota, jota ennen pitää rakentaa myös Pisara-rata ja lentokenttärata. Itä-Uudenmaan liitto ei saanut mitään aikaiseksi Heli-radan suhteen ja tässä on tulos: museoradalla ainakin vuoteen 2035. Tod.näk. paljon pidemmällekin.

23.5.2012 18:06

aivan oikein ja missähän ovat meidän loistavat kansanedustajat?? Eikös heidän olisi ollut aihetta lobata hiukan radankin puolesta eikä loistaa hiljaiosuudellaan kuten nyt? Noh, eipä tuo ollut mitään uutta, eihän Porvoota voida kehittää, eikä tänne haluta uusia asukkaita, niin olishan se kauheata jos Kuninkaanportin ympärille olisikin tullut asukkaita ja oltaisiin saatu keskustan kauppoja köyhdyttävää kauppatoimintaa Kuninkaanporttiin, niin on höpö höpö ettei junalla olisi ollut käyttäjiä ja eihän se rata olisi pysähtynyt Porvooseen, kiltisti se olisi mennyt Loviisaan ja siitä Kouvolaan/ Vaalimaalle, joten käyttäjinä olisi ollut myös Neste ja muukin rahtiliike, ai niin sittenhän olisi Lahti > Kouvola väli tullut hiljaiseksi..

25.5.2012 10:54

Antaa Porvoon nuukahtaa omaan yksinäisyyteensä.

Osallistu keskusteluun

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantain klo 8.00 ja perjantain klo 16.00 välisenä aikana.