Keskustelut

Muotivaateketjut avaavat ensi viikolla Taidetehtaalla

PORVOO | Porvoon Taidetehtaan liiketiloja täytetään kiivaasti, koska avajaisia vietetään jo viikon kuluttua torstaina. Vaateliikkeissä syksyn muotia ripustetaan hengareihin.

Lue koko juttu

toimitus
9 kommenttia Kommentoi

Kommentit

3.8.2012 09:51

Nuo muotivaateliikkeet ovat konkurssissa tai lopettavat toimintansa vuoden sisällä. Ei vaan jaksa uskoa Porvoon liiketoimintaan enää. Nippelikaupalle kun ei ole enää, eikä anneta mahdollisuuksia. Vuokrat ja palkat + muut juoksevat kulut kun ovat sitä luokkaa, ettei vaan mene läpi tuollaiset pidemmän päälle.

3.8.2012 10:00

Onko Event Factory huolissaan Hartelan bisneksistä? Ei kuulune toimenkuvaan?

3.8.2012 10:32

Jos olisi kova kysyntä, niin tuskin tarvitsee kalastella yrittäjiä toimitiloihin. Päinvastoin pitäisi olla. Eli tunkua tunkiolle. Tuollaiset liiketilat missä on moni yritys mukana, niin ainakin avajaisissa kaikki paikat pitäisi olla täytetty. Tuo taidetehtaan liiketila haiskahtaa kuolleelta kalalta jo syntyessään.

6.8.2012 13:57

Kuka oikeasti selvittäisi tuon Event Factoryn tehtävät ja tarkoituksen! Onkohan kyse Porvoon kaupungin tuesta tietyille yrittäjille, siis pääosin Haretelalla. Miksiköhän ei Event Factory voisi tukea oikeita porvoolaisia yrityksiä, eikö sieltä ole tullut tarpeeksi lahjuksia. Virallisissa rekistereissä yhtiön päätoimiala on "Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym. (79900)", ehkä Porvoossa tilojen vuokraukset kuuluvat varauspalveluihin.

6.8.2012 14:47

Toivottavasti Taidetehdas ja sinne tulevat yritykset menestyvät taloudellisesti. Vaikka vastustin hanketta tuollaisena kuin se toteutettiin, toivon menestystä kaikille, koska se on veronmaksajille edullisinta, että Taidetehdas & yritykset menestyvät. Jos eivät menesty, joudumme veronmaksajina maksamaan vieläkin enemmän hankeesta.

Toivottavasti myös nyt tyhjinä möllöttäville ja horsmaa kasvaville tonteille (kaupungista päin tultaessa oikealle) saadaan asuntoja. Kohta viisi vuotta sitten kaupunki stabiloi isolla summalla alueen maan. Olisi jo aika tuottoja alueesta.

6.8.2012 17:53

Talouden taantumaa pukkaa päälle Suomessakin. Varsin epäkiitollinen aika aloittaa uusi bisnes paikassa, joka ei ole ydinkeskustassa.

7.8.2012 09:48

Miten niin "muotivaateketjut"? Nehän ovar norjalaisia ja ruotsalaisia halpahalleja.

7.8.2012 12:18

Ydinkeskustassa on jo tarpeeksi hankala asioida, sijainti on mitä parhain tälle toiminnalle. Sinne voi jopa kävellä ydinkeskustasta shoppailemaan, leffaan tai syömään, juomaan. Jos sitten homma kusee niin ei se paikan sijainnista johdu vaan ehkä enemmän siitä hintatasosta mitä sinne on suunniteltu, ruokailu Sinne ravintolassa kuuleman mukaan sikakallista, annokset pienet jne. Normaali hintataso niin eiköhän paikka menesty :)

7.8.2012 13:09

Kaupan alan valtakunnalliset näkymät ovat alavireiset. Myynti ei kasva. Taidetehtaan liikekäytävä saattaa olla 1-1,5 vuoden kuluttua "mörkökuja", josta ensimmäisen aallon yrittäjät ovat paenneet.

CH: Olet oikeassa Bistro Sinnen hintatasosta. Alkuruuaksi tarjoavat hernekeittoa ja kuoharikulausta hintaan 11 €. Se on halvimmasta päästä. Jos Suomi joutuu palaamaan takaisin markkaan, hukka perii kekkuliravintolat. Vanhempi väki ei maksaisi annoksistaan 150-200 markkaa.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.