Käytkö rennosti ahon laitaa vai kellitkö riippukeinussa? Kesäkuvakisa on täällä.

Suomen suvi on taas täällä ja on aika ikuistaa se kameroin.
Kaikki kesässä on kuvaamisen arvoista ja Etelä-Suomen Median perinteisessä kesäkuvakisassa julkaistaan kaikki meille lähetetyt asialliset kuvat, mutta parhaita valitessa otetaan nyt huomioon ”kesäliikuntateema”.
Miten hyödynnät ihanan kesän liikunnassasi? Käytkö rennosti ahon laitaa ilman paitaa, vai puristatko hiet irti soutulenkillä tai mäntykankaalla hölkäten. Vai onko sinun "kesäliikuntaasi" kelliminen riippukeinussa tuulen heilutellessa keinua puolelta toiselle?
Kerro se meille kuvan muodossa!

Parhaaksi valitun kuvan ottaja palkitaan kahden hengen sviitti-lahjakortilla vapaavalintaisessa Sokos Hotellissa.
Kisassa sijoille 2–4 sijoittuneet palkitaan kahden hengen hotellilahjakorteilla vapaavalintaiseen Sokos Hotelliin. Kaikki palkintolahjakortit ovat voimassa 30. huhtikuuta 2017 saakka.

Kilpailuun voit osallistua sähköpostilla osoitteeseen lomakuva@gmail.com

Liitä kuvan yhteyteen kuvaajan nimi ja yhteystiedot kotiosoitteineen. Älä unohda mainita omaa kotipaikkakuntaasi!
Jokaiseen kuvaan voit liittää myös oman kesäisen tarinan. Jos osallistut useammalla kuin yhdellä kuvalla, lähetä ne eri viesteinä. Julkaisemme max. viisi kuvaa / lähettäjä.

Voit lähettää kuvan myös kännykällä multimediaviestinä numeroon 173521. Kirjoita viestin alkuun LOMA ja sen jälkeen kuvaan liittyvä tarina ja yhteystietosi. Viestin hinta on lähettäjän puhelinliittymän mukainen maksu multimediaviestistä.

Muista, että lähettäjällä tulee olla lupa kuvattavilta kuvien julkaisuun. Kisakuvia voidaan julkaista myös Etelä-Suomen Mediaan kuuluvien lehtien paperilehden sivuilla.
Kesäkuvia julkaistaan 1. kesäkuuta alkaen.
Kilpailuaikaa on elokuun 2016 loppuun asti. Syyskuun aikana raati kokoontuu valitsemaan parhaat kuvat, jotka julkaistaan myös Etelä-Suomen Median kaikissa lehdissä ja verkkosivuilla.

Kesän 2010 kuvat Kesän 2011 kuvat Kesän 2012 kuvat Kesän 2013 kuvat Kesän 2014 kuvat Kesän 2015 kuvat