Esim. 22.11.2014
Esim. 22.11.2014
3.6.2012 (Koko päivä)
Näyttelyt

Britti-urheiluautojen MG Haikko picnic

Porvoo

M.G. Car Club of Finland ry:n vuosittainen tapaaminen Haikon Kartanon rannassa, Haikkoontie 114, Porvoo. Kuvankauniit britti-sportit kilvoittelevat parhaiten entisöidyn MG:n ja yleisön suosikin palkinnoista.

Tapahtumaan on tänä vuonna kutsuttu vieraaksi Sports Car Club of Finland ry, joten tilaisuudessa nähtävänä kaikenlaisia urheiluautoja.

Jos omaat urheilullisen brittiauton tai MG-merkkisen auton, niin olet mitä tervetullein tapahtumaan vieraaksi ja paikoittamaan ranta-alueelle. Tilaisuus on maksuton.

Suuri yleisö on tervetullutta tutustumaan tapahtumaan, mutta normaalit käyttöautot jätetään kartanon parkkipaikalle, josta n. 200 m. kävellen ranta-alueelle. Haikon kartanon suussa sulava lounas tai kahvit on mahdollista nauttia päivän mittaan ravintolassa tai kahvilassa. Lisäksi arvotaan kaikkien kävijöiden kesken Haikon kartanon lahjakortti.

Tapahtuman aikana on mahdollista liittyä MGCCF:n jäseneksi (20e/v) ja saada jäsenyyden myötä 4 kertaa vuodessa ilmestyvä Brittisportti-lehti kotiin postitettuna. Jäsenyyden ehtona ei ole britti-auton omistaminen, pelkkä harrastuneisuus asiaa kohtaan riittää. Myynnissä on myös vanhoja Brittisportti-lehtiä (5 euroa kpl tai erikoistarjouksena kympillä 2 kpl...) ja MG-kerhon autoon tarkoitettuja keulamerkkejä (30e), joihin sopivan auton voit siis ostaa myöhemmin... :-) ...Varaathan tasarahan käteisenä.

Samma på svenska... :-)

Kellonaika: 
10:30-15:00

MG Haikko picnic

Jouni Airaksinen