Asiasanasta lisää

Laihtuminen on ihmisen biologian vastaista, sanovat asiantuntijat

Pienestä ylipainosta ei yleensä ole mainittavaa haittaa, mutta huomattavaan lihavuuteen liittyy suurentunut kuolemanriski.

Anton Soinne

Haluatko lukea koko jutun?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme. Tilaa nyt!

 

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.

Written by:

Katri Nieminen / Uutissuomalainen

Ota yhteyttä

Metsänantimet ovat lottovoitto jokaiselle suomalaiselle - sydäntalvella kerätään havuja, joilla voi korvata rosmariinin

Villiruokaguruna tunnetuksi tullut keittiömestari ja ruokakirjailija Sami Tallberg kannustaa kotikokkeja kokeilemaan uusia raaka-aineita ja yllättäviä yhdistelmiä.- Ota tavoitteeksi tutustua pariin uuteen raaka-aineeseen ja makupariin kuukaudessa, Tallberg sanoo.

Polina Koroleva

Vesirinkelit eli kotimaiset bagelit ovat unholaan jääneitä herkkuja, jotka kannattaa ottaa uudelleen käyttöön.

Tommi Anttonen

Made sesonki on nyt parhaimmillaan, joten Suomen arvostetuimpiin lukeutuva kala kannattaa lisätä kauppalistalle.

Tommi Anttonen

Maskuliiininen mukulaselleri ja erikoiselta kuulostava piimäkaramelli yllättävät kokeneenkin ruokavieraan.

Tommi Anttonen

Sami Tallbergin uusin ruokakirja esittelee kotimaisten raaka-aineiden kekseliäitä makukomboja.

Readme

Haluatko lukea koko jutun?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme. Tilaa nyt!

 

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.

Written by:

Crista Lassfolk-Feodoroff

Ota yhteyttä

Unohtuivatko linssit kaapin perälle? Ota ne käyttöön ja syö ikivanhaa ravintoa, jolla on ruokittu niin kerjäläisiä kuin kuninkaita

Linssejä on syöty maailmassa tuhansia vuosia, mutta Suomessa ne ovat edelleen monelle kotikokille vieras raaka-aine.

Tiina Kovanen-Bergman

Linssisoppa on ruokaisa arjenpelastaja, jonka valmistamiseen tarvitsee vain linssejä, tomaattimurskaa ja mausteita. Porkkanat ja oliivit antavat keittoon lisäarvoa.

Tiina Kovanen-Bergman

Itämaisessa linssimuhennoksessa maistuvat chili, kookosmaito, bataatti ja korianteri.

Tiina Kovanen-Bergman

Vihreistä linsseistä, kukkakaalista ja juustosta valmistetut kasvispihvit säilyvät hyvin pakastimessa, joten niitä kannattaa tehdä kerralla paljon.

Tiina Kovanen-Bergman

Linssipihvi sopii mainiosti hampurilaiseen maustekurkun, salaatin, tomaatin ja majoneesin kera.

Tiina Kovanen-Bergman

Mangopiltistä tehty lassi sopii ruokajuomaksi etenkin tulisten linssiruokien kanssa.

Tiina Kovanen-Bergman

Kasvikset ja yrtit kannattaa laittaa kauniisti esille ruokahalua herättämään.

Tiina Kovanen-Bergman

Haluatko lukea koko jutun?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme. Tilaa nyt!

 

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.

Written by:

Crista Lassfolk-Feodoroff

Ota yhteyttä

Peuraa ja rusakkoa kylmäkaapista – Ari Toivoniemen ampuma riista on kaikkien saatavilla

Ari Toivoniemi on juuri paloitellut peuranfileet. Paloittelun jälkeen filepalat menevät vakuumikoneen kautta kylmään.

Juha Perämäki

Makkarat ja lihat raakakypsyvät 0-1 asteessa mukavasti. Toivoniemi vastaa kaapin täyttämisestä.

Juha Perämäki

Toivoniemi putsaa filepalan ja pakkaa vakuumiin.

Juha Perämäki

Maksu tapahtuu käteisellä. Jos jättää maksamatta, niin vie kai nälkäänsä.

Juha Perämäki

Tiistaina kaupan oli rusakkoa ja hevosmakkaraa.

Juha Perämäki

Toivoniemen puoti on aina auki. Hän suunnittelee sen siirtämistä naapurikiinteistölle.

Juha Perämäki

Haluatko lukea koko jutun?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme. Tilaa nyt!

 

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.

Written by:

Samu Karvala

Ota yhteyttä