Futura haluaa viime kesän hurmoksen päälle

Futura haluaa tällaiset juhlat keskuskentälle myös alkavalla kaudella.

Arkisto / Marko Enberg

PORVOO | Sunnuntaina kautensa jalkapallon Kakkosessa avaava FC Futura toivoo viime kauden kaltaista hurmosta. Futura veti viime kesänä kesäkuun ja heinäkuun läpi ilman tappioita ja kävi loppukesästä jopa sarjan kärkipaikalla. Menestyksen myötä täyttyivät myös katsomot ja parhaimmillaan kentän laidalla oli yli 500 katsojaa.

– Kaikki ovat tälläkin kaudella voitettavissa, mutta kaikille voi myös hävitä, Futuran valmentaja Jukka Korhonen hymyilee.

– Sen viime kesä kuitenkin osoitti, että kun miehet ovat terveenä ja saamme pelimme kulkemaan, niin voimme taistella jopa kärkisijoista. Sarjapaikan uusiminen on kuitenkin virallinen tavoitteemme, Korhonen muistuttaa.

Futura vahvisti alakertaansa vielä kauden kynnyksellä, kun John Samuel tuli porvoolaisjoukkueen toppariksi tällä viikolla. Viime kaudella LoPassa ja KäPassa pelannut Samuel on harjoitellut Futuran kanssa reilun kuukauden ja hän on pelannut porvoolaisjoukkueessa myös muutaman harjoituspelin.

– Hän tuo jämäkkyyttä alakertaamme. John Samuel on fyysisesti vahva ja nopea kaveri. Hänen pelaamisensa mahdollistaa Dan Majanderin noston keskikentän pohjalle, missä hän on minusta parhaimmillaan, Korhonen ruotii.

Futura on viime kesän jälkeen vahvistunut Niclas Kalatsevilla ja Georges ”Misse” Ebonquella, joilta odotetaan isoa roolia alkavalla kaudella.

Lue lisää perjantain Uusimaasta.

Käyttäjän marko.enberg@media.fi kuva
Marko Enberg