Ilmiöt, ihmiset ja MM-kiekkohuuma käsittelyssä

Uusimaa-sanomalehden urheilutoimituksen esimies Marko Enberg (vas.) ja Keski-Uusimaan urheilutoimituksen esimies Lauri Nurmi kirjoittavat Kotikisat-blogia, joka avautuu perjantaina.

Anton Soinne

UUSIMAA | Jääkiekon MM-kilpailut ovat seurannassa myös Uusimaan urheilusivuilla. Monen verkkokalvolle on piirtynyt näkymä, kun vuosi sitten jopa Porvoossakin liikkui sinivalkoinen leijonameri, kun Suomi tukisti Ruotsia jääkiekon MM-loppuottelussa maalein 6–1. Paikalliset ihmiset seurasivat huipennusta ravintoloissa.

Perjantaina alkavissa kotikisoissa Leijonat puolustaa kultaansa Helsingissä.

Uusimaan urheilutoimitus seuraa jääkiekon MM-kilpailuja tiiviisti, koska ne ovat kahden seuraavan viikon ajan myös paikallisen urheiluväen puheenaihe numero yksi.

Urheilutoimittajat Marko Enberg ja Lauri Nurmi seuraavat Leijonien otteluita paikan päällä areenassa. He kirjoittavat Kotikisat-blogia, jossa käsitellään jokaista Suomen ottelua tuoreeltaan välittömästi pelin jälkeen. Pelien aikataulut ovat haastavat lehtemme painoaikataulujen takia, joten aina ei illan tulosta voi aamun lehdestä löytää.

Kirjoittajat pohtivat MM-kilpailuihin liittyviä ilmiöitä. He heittäytyvät kisahuumaan 100-prosenttisesti, mutta eivät myöskään kaihda kriittisiä äänenpainoja. Blogissa voit myös käydä keskustelua Leijonien peliesityksistä tai kommentoida kotikilpailujen yleistä ilmapiiriä – mikä ihastuttaa ja mikä ärsyttää?

Kotikisat-blogi aukeaa Uusimaan nettisivuilla osoitteessa http://www.uusimaa.fi/kotikisat perjantaina 4. toukokuuta.

Valko-Venäjä–Suomi-ottelussa kiekko putoaa jäähän kello 20.15.

Oletko itä-uusmaalainen ja menossa MM-kilpailuihin? Etsimme paikan päällä haastateltaviksemme iloisia MM-katsojia. Voit yhtä hyvin olla katsomossa ensikertalainen tai kokenut kiekkokävijä – tai vaikkapa töissä tai vapaaehtoisena kilpailuissa.

Ota rohkeasti yhteyttä: [email protected]