Yritysasiakkaat tutustuivat Porvoon seudun palveluihin

Porvoon seudun kokous-, majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita tarjoavat yrittäjät esittelivät tarjontaansa eilen 200 kutsuvieraalle Taidetehtaan Avanti-salissa.

Matilda Isohella

PORVOO | Noin 200 mahdollista asiakasta kuljetettiin eilen bussikyydeillä Taidetehtaalle kuulemaan tuoreen kokous- ja konferenssikeskuksen mahdollisuuksista sekä lähiseudun majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluista.

Taidetehdasta esiteltiin opastettuina kierroksina pienryhmissä. Kierroksilla yritysten edustajat saivat kuulla, että kyseessä on monien mahdollisuuksien talo. Kokous-, ravintola- ja konserttitiloista esiteltiin niiden muuntautumiskykyä. Kokoushuoneista saadaan isoja ja pieniä, ruokailu järjestyy niin pienryhmälle kuin sadoille konferenssivieraille. Karut seinät täyttyvät pikkuhiljaa taiteesta ja lisäkoristelu hoidetaan tilaisuuden mukaan. Liikuntarajoitteiset ja näkövammaiset on huomioitu tiloja rakennettaessa.

Saman katon alta löytyy työn vastapainoksi vapaa-ajanvietettä. Taidetehtaalla työhuonetta pitävät keraamikko Tiina Wallius ja kuvataiteilija Nelli Nio markkinoivat kädentaitojen työpajaa kymmenelle hengelle. Tanssisalissa järjestyy vaikkapa break dance -kurssi kokouksessa puutuneen kropan vetreyttämiseksi. Luovaa energiaa voi käydä tankkaamassa talon näyttelytiloista.

Lue lisää perjantain Uusimaasta.

Käyttäjän Marjo J. Rämö kuva